واردات گوجه ترکیه ای به روسیه آزاد شد


پایگاه خبری لقمه: روسیه ورود گوجه فرنگی تولیدی ترکیه را از اول ماه نوامبر آزاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از ودوموستی ، الکساندر نواک - وزیر انرژی روسیه - به نمایندگی از این کشور در کمیسیون بین دولتی تجارت روسیه و ترکیه گفت: براساس تصمیم دولت، تولیدکنندگان ترکیه ای می توانند از ابتدای نوامبر ۵۰ هزار تن گوجه فرنگی را به بازار روسیه عرضه کنند.

 
وی افزود: روسیه در پاسخ به لغو محدودیت ها ،انتظار دارد تا ترکیه نیز موانع مشابه را در صادرات محصولات کشاورزی روسیه به بازار این کشور برطرف کند.
 
این مقام روس تاکید کرد که مسکو به طور مداوم اقداماتی را برای آزادسازی محدودیت های ایجاد شده در تجارت دو کشور انجام می دهد اما این کار تا حد زیادی بستگی به عمل متقابل رفع محدودیت های تجاری ترکیه برای روسیه دارد.
 
وزیر انرژی روسیه خاطرنشان کرد: ترکیه آماده است تا از روسیه گوشت مورد نیاز خود را تامین کند ،همکنون بازرسان ترکیه از شرکت های تولید گوشت روسیه بازدید کرده اند و وزارت کشاورزی ما در حال آماده سازی گواهینامه های لازم برای صادرات گوشت به ترکیه است.
 
روسیه بخشی از محصولات کشاورزی بازار مصرفی خود را از ترکیه تامین می کند.
 
روابط اقتصادی روسیه و ترکیه در پی سرنگونی یک فروند هواپیمای سوخو ۲۴ روسیه بر فراز خاک ترکیه در نوامبر ۲۰۱۵ میلادی متشنج شد  اما سرانجام با دیدارهای رؤسای جمهور دو کشور از سر گرفته شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :ایسنا

کد: 12242 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان بازدید: 211 ساعت: 2:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
2 پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
3 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
4 پاییز تمام شد، نرخ‌های خرید تضمینی کشاورزی اعلام نشد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
5 قیمت میوه‌ها برای شب یلدا مصوب شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
7 عرضه میوه به اندازه کافی است/قیمت میوه تغییری نمی کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8 راه اندازی گلخانه های شهری نیاز به تغییر کاربری ندارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 حمایت از تولیدات محصولات کشاورزی داخلی/ممنوعیت واردات برنج ادامه دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
10 ارتباط سویا و کلم بروکلی با سرطان سینه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
11 جمع‌آوری شیرخشک‌های فرانسوی آلوده به سالمونلا ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌ مرغ کلید سلامتی 17 مهرماه، مصادف با ۹ اکتبر روزجهانی تخم‌مرغ نامگذاری شده است. تخم‌مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را به‌طور متعادل تأمین می‌کند.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
مصرف ویتامین "c"سطح جذب آهن را افزایش می‌دهد یک متخصص تغذیه گفت: مصرف همزمان مواد خوراکی و نوشیدنی‌های حاوی ویتامین C باعث افزایش جذب آهن در بدن می‌شود.