مراقبت‌های پس از جرم‌گیری دندان ها


پایگاه خبری لقمه: یک دندانپزشک گفت در خصوص جرم‌گیری دندان‌ها، تفاوت سفید کردن دندان‌ها با جرم‌گیری و مراقبت‌های پس از جرم‌گیری توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عبدالجواد رحیم‌پور دبیر شورای عالی دندانپزشکان ایران در گفت‌وگویی، در خصوص جرم گیری دندان‌ها اظهار داشت: معمولا افراد بین سفید کردن و جرم‌گیری دندان‌‌ها اشتباه می‌کنند، باید توجه داشت با استفاده از هر دو روش دندان‌ها سفیدتر می‌شود، اما سفید کردن دندان‌ها بیشتر با اهداف زیبایی انجام شده و  در فرایند سفید کردن دندان‌ها تمرکز بر سفید کردن و براق کردن دندان‌ها است.

 
وی افزود: جرم گیری فرایندی است که با برداشتن پلاک‌ها و جرم‌‌های روی دندان که باعث جذب باکتری روی دندان می‌شوند به افزایش سلامت دندان‌های شما کمک می‌کند. هدف اصلی در فرایند جرم گیری دندان‌ها حفظ تمیزی دندان‌ها است و کمتر به سفیدی دندان‌ها توجه می‌شود.
 
رحیم‌پور تصریح کرد: از دیگر باورهای غلطی که افراد را نسبت به جرم گیری دندان‌ها بدبین می کند این است که فکر می‌کنند جرم‌گیری باعث لق شدن دندان‌ها می‌شود.
 
دبیر شورای عالی دندان‌پزشکان ایران تصریح کرد: با تجمع تدریجی جرم روی دندان‌ها و لثه و بی‌توجهی به این موضوع، مقداری از استخوان نگهدارنده دندان تحلیل می‌رود.
 
وی یادآور شد: در حقیقت دندان به این دلیل قبلا لق شده ولی به علت انباشتگی جرم و چسباندن دندان‌ها به هم، بیمار لق شدن آنها را احساس نکرده است، اما بعد از برداشتن جرم‌ها فرد متوجه آن می‌شود. البته افرادی که دندان های سالمی دارند بعد از جرم گیری، لق شدن دندان را مشاهده نمی‌کنند.
 
رحیم‌پور در خصوص مراقبت‌های پس از جرم‌گیری گفت: پس از جرم‌گیری لازم است مسواک زدن با روش صحیح انجام شود، زمان مسواک زدن صحیح حداقل 2 الی 4 دقیقه باشد. همچنین استفاده از نخ دندان حداقل یک بار در روز الزامی بوده و کنترل بهداشت دهان و دندان هر 9 ماه یکبار امری ضروری است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 12289 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 2512 ساعت: 12:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 آیت الله رشاد: صدور فتوای طبی بر اساس روایات بی سند جرم است/با حیثیت اسلام بازی نکنید ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۷ بهمن
5 شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
6 نشانه های وجود بیماری لثه چیست؟/نقش بزاق دهان در جرم سازی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
7 دستورالعمل های خانگی برای جرم گیری دندان‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 افطاری درحرم حضرت علی‌(ع)/عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
9 راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر
10 خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است ۱۳۹۲ شنبه ۲۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  هفت حرکت برای کنترل نامحسوس وزن! در بسیاری از موارد، ممکن است فکر کنیم با حذف یک وع...

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این رژیم در 14 روز حسابی لاغر شوید هر سه ساعت غذا بخورید و آخر هفته های جلوی تلویزیون استراحت کنید و لاغر شوید.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.