نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس


شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...

لقمه: شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما با باز شدن در یخچال تمام آرزوهایتان بر باد می رود. چرا كه دریغ از حتی یك تكه نان. یاد نان های خشكیده ای می افتید كه حواله جایگاه نان خشكی ها كردید. سریعاً آنها را بیرون بیاورید و در میان حوله ای مرطوب و تمیز بچینید و داخل یخچال بگذارید. صبح كه از خواب بیدار شدید فر (یا اجاق) را روشن و نان ها را گرم كنید و لذت ببرید!

می توانید روی پنیری هم كه داخل یخچال گذاشته یك دستمال كه با كمی ـ توجه شود، كمی ـ سركه مرطوب كرده اید، بیندازید تا پنیر تازه تر بماند. انگار كه همین الان پنیر از كارخانه بیرون آمده است.

از آنجا كه تخم مرغ آب پز هم یكی از پایه های مهم یك صبحانه مفصل به حساب می آید می توانید اما قبل از اینكه تخم مرغ را با خیال راحت در آب رها كنید یك لیموی تازه را از میان به دو نصف كرده و روی پوسته تخم مرغ بمالید و با خیال راحت دنبال كارهایتان بروید چون احتمال شكستن تخم مرغ تا نزدیكی های امكان نداشتن می رود. اما اگر هم لیمو نداشتید و تخم مرغ انتخابی و بدون هیچ گونه تركتان هم شكست اصلاً دستپاچه نشوید و سریع تخم مرغ را از آب خارج كنید روی زخم ـ ببخشید ترك آن ـ مقداری نمك بپاشید و درون آب بگذارید با این كار سفیده از تخم مرغ خارج نمی شود. باز هم اگر نمك در خانه نبود و یا اگر هم بود و شما نمی خواستید از نمك استفاده كنید تخم مرغ مورد نظر را داخل ورقه آلومینیومی پیچیده و درون آب بگذارید. در غیر این صورت پیشنهاد دیگری نداریم كه به شما بكنیم. تخم مرغ سفت شما كه حاضر شد و خواستید روی تخته آن را خرد كنید، چشمانتان به لك و رنگ تخته می افتد و اشتهایتان كور می شود. اصلاً نگران نباشید محلولی از آب و سركه درست كنید و تخته را با آن بشورید. البته توصیه می شود تخته به میزان رنگ گرفتگی كه دارد چند ساعتی درون جوش شیرین بماند تا حسابی تمیز شود.

صبحانه تان را خوردید و می خواهید از خانه خارج شوید كه ناگهان بر روی لباس انتخابی تان لكه آدامسی می بینید. اعصابتان خرد می شود و می خواهید زمین و زمان را به هم بدوزید اما به جای كار سخت و طاقت فرسای دوختن زمین و آسمان به یكدیگر كمی سفیده تخم مرغ روی لكه آدامس بزنید تا نرم شود و بعد آن را بشویید. دلتان نمی آید یك تخم مرغ صرف این لكه كنید؟ ایرادی ندارد تكه ای یخ روی لكه مورد نظر بكشید تا آدامس سر جایش خشكش بزند و از جا كنده شود جای لكه را شسته و با خیال راحت از خانه خارج شوید. اما اگر آدامس سماجت كرد و نرفت یك اسفنج را آغشته به تتراكلرید كربن كنید و روی لك بكشید البته به شرطی كه جنس لباس مورد نظرتان را در نظر بگیرید. بعد لكه را با آب و صابون شسته و حالا با خیال راحت از خانه خارج شوید. اگر هم حوصله و وقت هیچ كدام از این كارها را ندارید به فكر لباس دیگری باشید!


نقل از :تهران امروز

کد: 3936 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱ خرداد بازدید: 5367 ساعت: 11:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
3 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
6 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
8 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن


نظرات


زهرا

این متن خیلی زیبا نوشته شده بود آفرین به ذهن خلاق نویسنده اش.تمام نکات ریز با تصور این داستان در ذهنم باقی ماند.آفرین.عالی بود.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.