رییس کمیته پدافند غیر عامل وزارت بهداشت منصوب شد


پایگاه خبری لقمه: با حکمی از سوی دکتر سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی ، دکتر پیر حسین کولیوند، سرپرست سازمان اورژانس کشور به عنوان رییس کمیته پدافند غیر عامل منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در متن حکم وزیر بهداشت آمده است:

 
«جناب آقای دکتر پیرحسین کولیوند - سرپرست محترم سازمان اورژانس کشور
 
با عنایت به شایستگی، تجربه و توانمندی جنابعالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت به عنوان رئیس کمیته پدافند غیرعامل منصوب می‌شوید تا با همکاری کلیه ارکان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر سازمان‌های ذیربط و با اتخاذ تمهیدات لازم در جهت کاهش آسیب پذیری‌های نظام سلامت، افزایش پایداری ملی و ارتقاء ظرفیت و توانمندی‌ها در برابر هر گونه حوادث و تهدیدات بالقوه اقدام لازم را به عمل آورید.
امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.»
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :وبدا

کد: 12290 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان بازدید: 2033 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه فشارخون با ناتوانی جنسی فشارخون بالا هیچ علامت یا نشانه‌ای ندارد ولی تاثیر زیادی بر عملکرد جنسی افراد می‌گذارد. از نظر علمی اگر فشارخون فردی بالاتر از 140 روی 90 میلی‌متر جیوه باشد مبتلا به فشارخون است.
غذاهایی برای کنترل فشار خون/ آیا جنس و چاقی تاثیر دارد؟ امروزه بیماری هایی را که به نام بیماری های متابولیک می شناسیم ارتباط نزدیکی به شیوه زندگی دارد که یکی از این بیماری ها فشارخون بالا است.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.