تخفیف۱۰درصدی محصولات لبنی پرچرب در رمضان


دبیر انجمن صنفی صنایع فرآورده های لبنی ایران با بیان اینکه شیر بطری یک لیتری ۱.۵ درصد چربی با قیمت ۱۲۰۰ تومان به بازار عرضه می‌شود، از تخفیف ۱۰ درصدی محصولات لبنی پرچرب در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش لقمه، رضا باکری درخصوص اجرای تفاهم نامه انجمن صنایع لبنی با وزارت صنعت، معدن و تجارت در کل کشور اظهارداشت: این تفاهم نامه به دفاتر انجمن در استانها ابلاغ شده است و انشاء الله ظرف یک هفته آینده این تفاهم نامه به طور کامل در کل کشور به مرحله اجرا درخواهد آمد.

وی درخصوص عرضه ۵۰ درصد ازمحصولات لبنی که در قالب محصولات حمایتی با نرخ ثابت به بازار عرضه می شوند، گفت: براساس تفاهم نامه مذکور تا پیش از این فقط سه محصول لبنی "شیر۹۰۰ گرمی نایلونی با ۱.۵ درصد چربی با قیمت ۹۰۰ تومان، ماست ۹۰۰ گرمی با داشتن ۱.۵ درصد چربی با قیمت ۱۳۰۰ تومان و پنیر یو.اف ۴۰۰ گرمی با قیمت ۲۴۰۰ تومان" در بازار قابل عرضه بود، اما به دلیل اینکه برخی کارخانجات از نظر فنی فاقد خط تولید شیر نایلونی بودند و تنها شیر بطری تولید می کردند، لذا علاوه بر سه محصول یادشده محصول "شیر بطری یک لیتری ۱.۵ درصد چربی با قیمت ۱۲۰۰ تومان" هم به این تفاهم نامه افزوده شده است.


دبیرانجمن صنفی صنایع فرآورده های لبنی ایران درباره ۵۰ درصد محصولات لبنی که براساس قیمت تمام شده به بازار عرضه می شوند نیز گفت: این گروه از محصولات لبنی که شامل ۱۲ فرآورده لبنی با درصد چربی بیش از ۱.۵ درصد (پرچرب) هستند، برمبنای قیمتهای تمام شده به بازار عرضه می شوند.


وی درعین حال تصریح کرد: البته براساس تصمیماتی که اتخاذ شده، برای حمایت از مصرف کنندگان در ماه مبارک رمضان همه شرکتهای فرآورده لبنی موظف شده اند که این گروه از محصولات خود را تا پایان ماه رمضان با ۱۰ درصد تخفیف به بازار عرضه کنند.


حسین چمنی مشاور انجمن صنفی صنایع فرآورده های لبنی ایران پیش از این شرط تداوم طرح عرضه لبنیات با نرخ مصوب را تثبیت قیمت شیرخام توسط دولت دانسته و ابراز امیدواری کرده بود که دولت به تعهدات خود به دامداران برای تامین نهاده های ارزان قیمت به موقع عمل کند.


نقل از :مهر

کد: 1230 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ مرداد بازدید: 3091 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.