دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه گفت: دفعات غذا خوردن در ماه مبارک رمضان اهمیت خاصی در سلامت انسان دارند. بطور معمول و در روزهای غیر روزه داری توصیه می شود که غذای پرحجم و دارای مقدار زیادی گوشت در ظهر میل شود و صبحانه و شام از غذاهای سبک استفاده شود. وی افزود: داشتن دو میان وعده در صبح (در قالب 1 میوه) و عصر نیز کمک زیادی به کنترل اشتها و متابولیسم بدن می کند و از ایجاد اشتهای کاذب نیز می کاهد. این متخصص تغذیه اظهار کرد: به همین دلیل است که علاوه بر نوع و مقدار غذای مصرفی در افطار و سحری، در طول افطار تا سحری نیز رعایت دفعات غذاخوردن بسیار اهمیت دارد. وی با اشاره به توصیه های روزه داری در تابستان گفت: وقتی ایام روزه داری با روزهای گرم و طولانی سال مصادف می شود، از آنجا که مدت زمان بین افطار و سحری کم است، توصیه به داشتن دو وعده غذای اصلی (در قالب افطار و سحری) و میان وعده (تا زمان قبل از خواب) در قالب میوه ها و نوشیدنی ها می شود. البته در تمام ساعات ما بین افطار و سحری، نوشیدن مایعات با دمای مناسب و به مقدار فراوان توصیه می شود.