به گزارش خبرنگار لقمه، نان یکی از مواد غذایی مفید و کامل است که معمولاً در همه دنیا طرفدار دارد. ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نان های بسیاری روزانه مورد استفاده مردم قرار می گیرد، از نان های سنتی گرفته تا نان های حجیم و مدرن امروزی.
سایت لقمه نیز به منظور شناسایی سطح سلیقه مردم در انتخاب نان مصرفی شان و اینکه چقدر به سلامت خود و خانواده شان اهمیت می دهند، نظرسنجی را ترتیب داد تا از این مهم آگاهی یافته و آن را به اطلاع مردم نیز برساند.
در این نظرسنجی که با عنوان "کدام نان را برای صبحانه بیشتر دوست دارید؟" مطرح شد، در کمتر از یک ماه، یعنی از 7 تیر تا اول مردادماه 91، هزار و 275 نفر شرکت کردند که از این میان، بیشترین رای نصیب نان سنگک شد. نان بربری، در رتبه دوم قرار گرفت و نان های لواش، تافتون، محلی و فانتزی با نسبتی نزدیک در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
نتایج نظرسنجی سایت لقمه در مورد نان محبوب شما برای صبحانه به این شرح است:
نان سنگک 50 درصد، نان بربری 29 درصد، نان لواش، تافتون و محلی 5 درصد و نان فانتزی 3 درصد از آراء را به خود اختصاص دادند.
در حال حاضر نظر سنجی دیگری در سایت در حال اجراست که به موضع افطار مورد علاقه شما پرداخته است.