نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری ایرانی در آنکارا برپا شد


لقمه: با حمایت موسسه هنرهای معاصر و خانه عکاسان ایران منتخبی از آثار برگزیده و منتخب سه دوره گذشته مسابقات عکاسی از سفره های افطاری در آنکارا به نمایش درآمدند.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، به همت موسسه تحریرکارگاه خیال با همکاری این دبیرخانه و حمایت موسسه هنرهای معاصر و خانه عکاسان ایران، منتخبی از آثار برگزیده و منتخب سه دوره گذشته مسابقات عکاسی از سفره های افطاری در آنکارا به نمایش درآمدند.

این نمایشگاه آثاری از احمد آقاسیانی، میثم امانی، مهتاب بحریانی، مرجان تایی، محمد توکلی، مهدی حاجیوند، رضا رادپور، گلرخ راوش، سارا رجب دوست، حمیده سلیم نژاد، سیدمدیار شجاعی فر، فرامرز عامل بردبار، مهدی عباسی، مهدی عقیقی، امیر عنایتی، محمد قدرتی وایقان، داوود کهن ترابی، امیر مافی بردبار، احمد مرادی، حسین مسلمی نایینی، منصوره معتمدی، پیمان ملک محمدی را در خود جای داده است.

این نمایشگاه از دوشنبه 9 مرداد تا پنج شنبه 11 مرداد دایر خواهد بود و برای تمامی شرکت کنندگان گواهی حضور در نمایشگاه صادر خواهد شد.

مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی از سال 1387 برگزار شده و در طی 3 دوره قبلی خود از حمایت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (موسسه توسعه هنرهای معاصر) و خانه عکاسان حوزه هنری برخوردار بوده است و به زودی فراخوان پنجمین دوره خود را نیز منتشر خواهد کرد.




کد: 1275 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 4031 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

  فرمول بستنی چیست؟ تابستان که می‌شود، سرانه مصرف خوراكی‌هایی مانند بس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.