فاصله سحر تا افطار زمان مناسبی برای انجام حركات ورزشی نیست


لقمه: یك كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به ورزشكاران روزه دار گفت: در فاصله سحر تا افطار از انجام فعالیت‌های بدنی و ورزش خودداری و فعالیت‌ها را به بعد از صرف افطار موكول كنید.

سعیده معانی با بیان اینكه بهترین زمان برای انجام فعالیت‌های بدنی و ورزش حداقل یك ساعت پس از افطار است، افزود: ورزشكاران می‌توانند افطاری سبك،‌ كم چرب و حاوی قندهای پیچیده مانند خرما،‌ توت خشك، نان و سیب زمینی مصرف كنند. 

وی افزود:‌ ورزشكاران بهتر است انجام فعالیت‌های ورزشی را یك روز در میان انجام دهند تا ضمن انجام استراحت كافی،‌ فرصت مناسبی برای بازسازی منابع انرژی برای بدن فراهم شود.

این كارشناس تغذیه تصریح كرد:‌ باید قبل از انجام حركات ورزشی، آب و مایعات مصرف كرده و در حین ورزش نیز از مصرف مایعات و انواع نوشیدنی‌های كم شیرین و حاوی نمك دریغ نكنند همچنین پس ازانجام فعالیت ورزشی نیز باید برای تكمیل منابع قندی عضلات از مواد قندی پیچیده استفاده كنند

وی توصیه كرد:‌ انجام فعالیت‌های بدنی و ورزش در حین روزه داری و در طول روز نباید بیش از 30 تا 45 دقیقه طول بكشد و اگر ورزش در آب و هوای گرم و زیر تابش اشعه خورشید باشد،‌ مدت زمان آن از این مقدار هم كمتر توصیه می‌شود.

وی تاكید كرد:‌ با توجه به محدودیت دریافت مایعات در هنگام روزه داری باید از انجام فعالیت‌های روزمره زیر نورخورشید و محیط های باز خودداری كرده و اگر مجبور به انجام فعالیت‌های روزمره در محیط‌های باز و در معرض تابش خورشید هستند باید زمان آن را تا جای ممكن كاهش دهند.

معانی افزود: ورزشكاران باید توجه داشته باشند كه حركات ورزشی، تمرین و مسابقات باید به نحوی تنظیم شود تا با زمان افطار حداقل یك تا دو ساعت فاصله داشته باشد و برای انجام مسابقات مهم در ماه رمضان لازم است با متخصص تغذیه مشورت كنند.


نقل از :ایسنا

کد: 1287 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 2957 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
3 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
4 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
5 راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
6 راهکارهای مبارزه با پوکی استخوان‌ ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 کاهش فشار خون از طریق نوشیدن آب ۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
8 کافئین: انرژی زا، چربی سوز یا اعتیاد آور! ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
9 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ دي
10 کاهش رسوبات چربی با ورزش و رژیم غذایی مدیترانه ای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
11 بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

  مصرف روزانه 5 فنجان قهوه چاقی و دیابت می‌آورد محققان دریافتند که مصرف روزانه 5 فنجان قهوه در یک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.