لقمه‌های کوچک به کاهش وزن کمک می‌کنند


لقمه: محققان گفتند که اگر نمی‌توانید اشتهای خود را برای خوردن یک قطعه کامل شکلات مهار کنید، راه حل بسیار است.

به گفته محققان، شما باید قطعه کامل شکلات را به قطعه‌های کوچک تبدیل کند زیرا تحقیقات جدید نشان می‌دهد این شیوه باعث می‌شود که افراد مقدار اندکی از آن را بخورند و احساس سیری کنند.

محققان دانشگاه آریزونای آمریکا دریافتند: وقتی غذا به صورت لقمه‌های کوچک به افراد ارایه می‌شود آن‌ها مقدار کمتری می‌خورند.

برپایه این گزارش، علت روی دادن این وضعیت همچنان ناشناخته است اما محققان معتقدند که این موضوع با توهم بصری در ارتباط است به گونه‌ای مغز و شکم را فریب می‌دهد و فرد گمان می‌کند که یک قطعه بزرگ شکلات تکه تکه شده بزرگتر از یک قطعه بزرگ شکلات است.

محققان بیش از 300 دانشجو را هنگام خوردن یک کیک زیر نظر گرفته و به برخی از آنها یک کیک چهار تکه و به دیگران یک کیک کامل دادند.

محققان بعد از گذشت 20 دقیقه وعده غذایی دیگری به دانشجویان داده و از آنها خواستند که هر اندازه دوست دارند از آن بخورند.این تحقیقات نشان داد: دانشجویانی که کیک چهار تکه را خورده بودند؛ کمتر از وعده غذایی داده شده به آنها خوردند.

برپایه این گزارش، تفسیر دیگر برای این وضیعت این است که غذای لقمه شده به آرامی و کندی خورده می شود لذا به بدن اجازه می‌دهد که فرد قبل از خوردن بیش از اندازه غذا سیری را احساس کند.


نقل از :فارس

کد: 1311 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۱ مرداد بازدید: 2105 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
9 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.