مشکلات قلبی در بسیاری از کشورها، قاتل شماره یک بسیاری از مردم است. اما با برخی پیشگیری ها و مصرف برخی مواد غذایی و نوشیدنی های مفید، می توان از احتمال بروز حملات و عوارض قلبی پیشگیری کرد. آبمیوه های مفید، نوشیدنی های سالمی برای دفع مواد خطرناک سایر غذاها به شمار می روند و نوشیدن آب میوه و برخی سبزیجات باعث جذب سریع آنزیم های مفید، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی می شود. همچنین مصرف این نوشیدنی ها فرایند هضم غذاها را نیز سرعت می دهد.
برای اینکه بتوانید مصرف منظم آب میوه های تازه را شروع کنید، قبل از هر چیز به یک آبمیوه گیر مناسب نیاز دارید. شما باید یک آبمیوه گیر با دور موتور سریع و قدرتی در حد ۴۵۰ وات و بیشتر خریداری کنید. سرعت بالا باعث می شود آبمیوه در زمان کمتری تهیه و آماده شود.
مصرف سریع آبمیوه پس از تهیه توصیه می شود؛ عواملی مانند اکسیداسیون که به سرعت اتفاق می افتد، منجر به کاهش میزان مواد مغذی آبمیوه می گردد. چنانچه امکان مصرف سریع آن پس از آبگیری وجود ندارد، بهتر است آبمیوه را در ظرفی دربسته در یخچال نگه داشته و در زمانی کمتر از یک روز به مصرف رسانید.
چه میوه ها و سبزیجاتی را باید برای آبگیری انتخاب کرد؟
انجمن قلب آمریکا اضافه می کند که میوه ها و سبزیجات زرد، نارنجی و قرمز رنگ، به این منظور انتخاب های مناسبی هستند. میوه هایی مانند انار، گریپ فروت، انگور قرمز و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی انتخاب های خوبی برای آبگیری هستند.
برای مثال آنتی اکسیدان موجود در انار، از تشکیل رسوب چربی بر دیواره شریان ها، جلوگیری می کند. همچنین در یک مطالعه در دانشگاه ناپل ایتالیا، مشخص شده که مصرف عصاره ی زغال اخته، بر سلامت قلب موثر است. همچنین تاثیر آب انگور قرمز، در کاهش میزان کلسترول، کمک به کاهش خطر لخته شدن خون در بدن و همچنین جلوگیری از آسیب به رگ های خونی و تثبیت فشار خون موثر است.
برگرفته از: eHow
نقل از :سالم زی