آبمیوه های مفید برای سلامت قلب کدامند؟


قمه: مصرف آب و عصاره برخی میوه ها و سبزیجات برای سلامت قلب مفید است. به گفته انجمن قلب آمریکا، مصرف چهار وعده میوه و سبزیجات، می تواند سلامت قلب را تا حدود زیادی تضمین کند. البته متاسفانه اغلب افراد، این توصیه را جدی نگرفته و به آن عمل نمی کنند.

مشکلات قلبی در بسیاری از کشورها، قاتل شماره یک بسیاری از مردم است. اما با برخی پیشگیری ها و مصرف برخی مواد غذایی و نوشیدنی های مفید، می توان از احتمال بروز حملات و عوارض قلبی پیشگیری کرد. آبمیوه های مفید، نوشیدنی های سالمی برای دفع مواد خطرناک سایر غذاها به شمار می روند و نوشیدن آب میوه و برخی سبزیجات باعث جذب سریع آنزیم های مفید، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی می شود. همچنین مصرف این نوشیدنی ها فرایند هضم غذاها را نیز سرعت می دهد.

برای اینکه بتوانید مصرف منظم آب میوه های تازه را شروع کنید، قبل از هر چیز به یک آبمیوه گیر مناسب نیاز دارید. شما باید یک آبمیوه گیر با دور موتور سریع و قدرتی در حد ۴۵۰ وات و بیشتر خریداری کنید. سرعت بالا باعث می شود آبمیوه در زمان کمتری تهیه و آماده شود.

مصرف سریع آبمیوه پس از تهیه توصیه می شود؛ عواملی مانند اکسیداسیون که به سرعت اتفاق می افتد، منجر به کاهش میزان مواد مغذی آبمیوه می گردد. چنانچه امکان مصرف سریع آن پس از آبگیری وجود ندارد، بهتر است آبمیوه را در ظرفی دربسته در یخچال نگه داشته و در زمانی کمتر از یک روز به مصرف رسانید.

چه میوه ها و سبزیجاتی را باید برای آبگیری انتخاب کرد؟
انجمن قلب آمریکا اضافه می کند که میوه ها و سبزیجات زرد، نارنجی و قرمز رنگ، به این منظور انتخاب های مناسبی هستند. میوه هایی مانند انار، گریپ فروت، انگور قرمز و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی انتخاب های خوبی برای آبگیری هستند. 



برای مثال آنتی اکسیدان موجود در انار، از تشکیل رسوب چربی بر دیواره شریان ها، جلوگیری می کند. همچنین در یک مطالعه در دانشگاه ناپل ایتالیا، مشخص شده که مصرف عصاره ی زغال اخته، بر سلامت قلب موثر است. همچنین تاثیر آب انگور قرمز، در کاهش میزان کلسترول، کمک به کاهش خطر لخته شدن خون در بدن و همچنین جلوگیری از آسیب به رگ های خونی و تثبیت فشار خون موثر است. 


برگرفته از: eHow


نقل از :سالم زی

کد: 1325 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 7128 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
7 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
11 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.