به گزارش پایگاه خبری لقمه ، استاف چیکن فلورنتین یک غذای خوشمزه و خوش خوراک است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
طرز تهیه استاف چیکن فلورنتین
مواد لازم:
سینه مرغ: 4 عدد
پنیر فتا (رنده شده): 50 گرم
اسفناج (خردشده): 150 گرم
گردو (خردشده): 4 عدد
پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
سس خردل: 1 پیمانه
آب لیمو ترش: 1 پیمانه
رب انار: 2 ق س
عصاره سبزیجات: 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. به وسیله چاقویی سینه مرغ را از قسمت بالا سوراخ کنید (این کار را با دقت انجام دهید).
2. سس خردل، آب لیموترش، پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید. بعد سینه مرغ را درون آن قرار داده و به مدت 4 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
3. اسفناج و گردو را با هم مخلوط کنید. بعد پنیر و رب انار را به آن اضافه کنید.
4. سینه مرغ را از مواد مرینت خارج کرده و درون آن را با مخلوط اسفناج به صورت یکنواخت پر کنید.
5. دو طرف سینه مرغ را با مقداری روغن سرخ کنید. بعد آن را درون ظرفی قرار داده و عصاره سبزیجات را روی آن بریزید. سپس روی ظرف را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر از قبل با دمای
180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا بپزد.
6. سینه مرغ را برش زده و همراه با سبزیجات بخارپز سرو کنید.
• استاف چیکن فلورنتین (یا سینه مرغ پرشده) به سبک ایتالیایی جزء یکی از غذاهای معروف و محبوب ایتالیا به شمار می رود که به ذائقه ما ایرانی ها بسیار نزدیک است.
نقل از :سرآشپز