موافقت مشروط حجتی با واردات گوشت اروپایی


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که در صورت تایید سازمان دامپزشکی و رقابت‌پذیر بودن گوشت اتحادیه اروپا با برزیل، مشکلی برای واردات این محصول نداریم اما دامداران ایران مانند تولیدکنندگان لبنیات اروپا با مشکل برای بازار محصول‌شان مواجه هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی در دیدارش با فیل هوگان، کمیسیونر اتحادیه اروپا و هیات همراه، اظهار کرد: مشکلی برای واردات گوشت قرمز از اتحادیه اروپا نداریم به شرط اینکه محصول مورد تایید سازمان دامپزشکی قرار گیرد و بتوانید با گوشت قرمز وارداتی از برزیل رقابت کند. البته در مورد واردات لبنیات از اتحادیه اروپا باید بگویم که در سفرهایی که به کشورهای اروپایی داشتم شاهد اعتراض و تجمعات تولیدکنندگان لبنیات بوده‌ام که با مشکل بازار برای محصولشان مواجه بودند و  همین مشکل در ایران وجود دارد که آن را حل کرده‌ایم و دیگر اعتراضی وجود ندارد.

 
وزیر جهاد کشاورزی درباره‌ واردات میوه تازه و اظهارات کمیسیونر اتحادیه اروپا مبنی بر واردات کیوی از نیوزلند توضیحی نداد و گفت: امیدوارم که با توسعه روابط دوجانبه اتحادیه اروپا با ایران بتوانم به هر دو طرف در زمینه‌ تجاری به ویژه تجارت محصولات کشاورزی کمک کنم.
 
بازگشت مجدد ایران به شورای جهانی زیتون
 
وی افزود: در مورد شورای جهانی زیتون نیز باید بگویم که به این شورا می‌پیوندیم و کاری خواهیم کرد تا جایگاه ایران در آنجا حفظ شود.
 
به گزارش ایسنا، در پایان این نشست تفاهم‌نامه مشترکی بین شرکت بازرگانی تعاونی‌های کشاورزی ایران و فدراسیون ملی تولید کنندگان بذر ذرت و سورگوم به عنوان طرف فرانسوی منعقد شد که تاریخ ۳۱ ژوییه سال ۲۰۲۱ معتبر است و همکاری مشترک در زمینه‌ی توسعه پایدار ذرت و کشت سورگوم به واسطه توسعه واریته‌های مختلف، هیبریدها و اجرای اقدامات حمایت فنی از جمله چارچوب‌های تفاهم‌نامه‌ای مذکور است.
 
براساس این تفاهم‌نامه پروژه‌ای با عنوان اقدامات پیشرفته در زمینه توسعه دانه‌های ذرت و سورگوم در ایران اجرا می‌شود و ارتقاء دانش کشاورزان و متخصصان رشته کشاورزی در این زمینه در ایران، گسترش سهم بازار برای تولید کنندگان واریته‌های جدید ذرت و سورگوم اتحادیه اروپا و غیره از اهداف اجرای این تفاهم‌نامه است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 13418 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان بازدید: 2327 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حجتی: بیمه حمایتی محصولات کشاورزی ناچیز است ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ مرداد
2 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
3 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
4 وزیر جهادکشاورزی: از بداخلاقی ها و بی اخلاقی ها به خدا پناه می برم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
5 پاییز تمام شد، نرخ‌های خرید تضمینی کشاورزی اعلام نشد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 انتقاد حجتی از فرسایش خاک و بی‌توجهی به حفاظت از آن ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
7 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان منصوب شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 واردات موز در ازای صادرات کشمش ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
9 ٧٠ درصد تولیدات کشاورزی تراریخته است/حجتی واردات محصولات تراریخته را تایید کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
10 حجتی:افزایش بهره وری برنامه راهبردی وزارت جهاد کشاورزی دولت دوازدهم ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
ویتامین‌های مکمل چه کاربردهایی دارند بعضی روزها آنقدر سرتان شلوغ است که اصلا وقت آماده کردن خوراکی‌های مفید را ندارید و حداقل کاری که می‌توانید برای حفظ سلامت خود بکنید، تامین موادمغذی از طریق مکمل‌هاست.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.