انتقاد حجتی از فرسایش خاک و بی‌توجهی به حفاظت از آن


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که متاسفانه وضعیت حفاظت از منابع عظیم خاک در کشور مناسب نیست که عمده‌ترین عامل فرسایش و از بین رفتن آن بی‌توجهی به حفاظت از خاک است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی در مراسم بزرگداشت روز جهانی خاک اظهار کرد: اگر ارزش خاک بیشتر از آب نباشد، کمتر از آن نیست و متاسفانه در این زمینه از نظر فرهنگ عمومی با بی‌توجهی به این نعمت تجدیدناپذیر مواجه هستیم، چراکه بدون هیچ بهایی در اختیار همه قرار می‌گیرد.

 
وی افزود: خاک در کنار آب و اراده خداوند به تولید محصولاتی کمک می‌کند که امنیت غذایی کشور را در بر دارد. اما متاسفانه آن طور که باید به خاک توجه نمی‌شود البته با حمایت‌های بودجه‌ای که دولت در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار داده است، وضعیت بهتری نسبت به گذشته در این زمینه وجود دارد و امروز باید به این مقوله در دو زمینه عرصه‌های تولیدی و حفاظت از فرسایش و آلودگی توجه کرد که در این زمینه طرح‌هایی مانند کشاورزی حفاظتی و غیره در دستور کار قرار گرفته است.
 
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه استفاده از آب‌هایی که از دسترس خارج می‌شوند، برای تقویت و تغذیه سفره‌های زیرزمینی در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در برخی مقاطع با دور زدن قوانین و مقررات، بخشی از این منبع عظیم از دست می‌رود و همان طور که کارشناسان معتقدند بخش عظیمی از فرسایش بادی و خاکی آب به خاطر بی‌توجهی‌های بشر است که با بهره‌برداری‌های بیش از حد و غیراصولی باعث از بین رفتن پایداری و پوشش گیاهی مناسب خاک می‌شود.
 
حجتی تاکید کرد: طرح‌هایی مانند مقابله با ریزگردها، بیابان‌زدایی، پوشش گیاهی، حفاظت از خاک و عرصه‌های طبیعی، آبخیزداری و ... از اولویت‌های مهم و پیش روی وزارت جهاد کشاورزی است که در دستور کار این وزارتخانه و دولت قرار گرفته و به عنوان طرح‌های اقتصاد مقاومتی نیز به تصویب رسیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13690 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 2629 ساعت: 4:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
2 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
9 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
11 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم‌های غذایـی سخت ممـنوع! از دست دادن مو یکی از نگرانی‌های اصلی زنان و مردان می‌باشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین می‌شوند.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
کمتر ورزش کنید، بیشتر لاغر شوید! برای اغلب افراد، 30 دقیقه تمرین کاملاً شدنی و امکان‌پذیر به نظر می‌رسد و به همین دلیل انرژی و میل کافی برای انجام آن را دارند.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.