انتقاد حجتی از فرسایش خاک و بی‌توجهی به حفاظت از آن


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که متاسفانه وضعیت حفاظت از منابع عظیم خاک در کشور مناسب نیست که عمده‌ترین عامل فرسایش و از بین رفتن آن بی‌توجهی به حفاظت از خاک است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی در مراسم بزرگداشت روز جهانی خاک اظهار کرد: اگر ارزش خاک بیشتر از آب نباشد، کمتر از آن نیست و متاسفانه در این زمینه از نظر فرهنگ عمومی با بی‌توجهی به این نعمت تجدیدناپذیر مواجه هستیم، چراکه بدون هیچ بهایی در اختیار همه قرار می‌گیرد.

 
وی افزود: خاک در کنار آب و اراده خداوند به تولید محصولاتی کمک می‌کند که امنیت غذایی کشور را در بر دارد. اما متاسفانه آن طور که باید به خاک توجه نمی‌شود البته با حمایت‌های بودجه‌ای که دولت در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار داده است، وضعیت بهتری نسبت به گذشته در این زمینه وجود دارد و امروز باید به این مقوله در دو زمینه عرصه‌های تولیدی و حفاظت از فرسایش و آلودگی توجه کرد که در این زمینه طرح‌هایی مانند کشاورزی حفاظتی و غیره در دستور کار قرار گرفته است.
 
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه استفاده از آب‌هایی که از دسترس خارج می‌شوند، برای تقویت و تغذیه سفره‌های زیرزمینی در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در برخی مقاطع با دور زدن قوانین و مقررات، بخشی از این منبع عظیم از دست می‌رود و همان طور که کارشناسان معتقدند بخش عظیمی از فرسایش بادی و خاکی آب به خاطر بی‌توجهی‌های بشر است که با بهره‌برداری‌های بیش از حد و غیراصولی باعث از بین رفتن پایداری و پوشش گیاهی مناسب خاک می‌شود.
 
حجتی تاکید کرد: طرح‌هایی مانند مقابله با ریزگردها، بیابان‌زدایی، پوشش گیاهی، حفاظت از خاک و عرصه‌های طبیعی، آبخیزداری و ... از اولویت‌های مهم و پیش روی وزارت جهاد کشاورزی است که در دستور کار این وزارتخانه و دولت قرار گرفته و به عنوان طرح‌های اقتصاد مقاومتی نیز به تصویب رسیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13690 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 298 ساعت: 4:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار فائو نسبت به وخامت امنیت غذا در خاورمیانه ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 امنیت غذایی در گرو خاک است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 فرسایش خاک در ایران 3 برابر میانگین جهانی است ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 بررسی وضعیت سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
5 رسوایی تخم‌مرغ در کره‌جنوبی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
6 فائو: جهان با بزرگترین بحران غذایی 70 سال اخیر مواجه است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
7 سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
8 ۱۷۰ هزار تن کلزا از کشاورزان خریدیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
9 سند ملی گردشگری بعد از ۱۵ سال خاک خوردن ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد
10 اولین همایش نان سالم برگزار شد/تقدیر از نانوایان برتر ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.