افزایش۱۰درصدی صادرات سیب/کاهش ۹درصدی واردات موز


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول گفت:اتخاذ سیاست بازار در ازای بازار، علاوه بر رشد ۱۰درصدی صادرات سیب تازه در سال ۹۵، موجب کاهش ۹درصدی واردات موز و صرفه جویی ارزی ۴۶میلیون دلاری در این سال شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شاهرخ شجری اظهار داشت: با اتخاذ سیاست بازار در ازای بازار، صادرات سیب تازه در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴، به لحاظ وزنی بیش از ۱۰ درصد رشد داشته است.

 
وی افزود:به همراه افزایش صادرات سیب تازه، واردات موز در سال ۹۵ با کاهش ۹ درصدی روبرو بوده و میزان واردات موز از ۶۷۰ هزار تن در سال ۹۴ به ۶۱۰ هزار تن در سال گذشته کاهش یافته است.
 
مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی، میزان صرفه جویی ارزی از ناحیه کاهش واردات موز در سال ۹۵ را ۴۶ میلیون دلار عنوان کرد.
 
شجری با اشاره به صادرات ۳۰ هزار و ۹۴۰ تن سیب تازه در پنچ ماهه نخست سال جاری اظهار داشت: با توجه به این که سیب صادراتی ایران به طور عمده از ارقام رد و گلدن دلیشز و زمان برداشت این ارقام در ماه های مهر و آبان است، گفت: صادرات این محصول از اواخر مهرماه هر سال شروع و تا خرداد سال بعد ادامه دارد.
 
مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی در مورد قیمت سیب تولیدی نیز تصریح کرد: قیمت سیب تولیدی به طور متوسط در سطح عمده فروشی ۱۵ هزار ریال و در سطح خرده فروشی ۲۵ تا ۳۰ هزار ریال است و از طرفی قیمت سیب صادراتی در بازارهای هدف ۸ دهم تا ۱.۲ دلار می باشد.
 
وی افزود: قیمت پایه صادراتی سیب در بازارها با هدف تسهیل صادرات این محصول و کاهش تعرفه و عوارض گمرکی در کشورهای هدف انجام شده و با قیمت فروش محصول سیب درختی در این کشورها کاملا متفاوت است.
 
شجری در عین حال علت اصلی افزایش واردات موز در پنج ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۹۵ را کاهش تعرفه وارداتی این محصول از ۲۶ درصد به ۱۱ درصد دانست.
 
وی در مورد صادارت پسته کشور نیز گفت: به رغم تولید و ذخایر قابل توجه ایالت متحده آمریکا در سال ۹۵، صادرات پسته ایران در این سال نسبت به سال ۹۴ با افزایش ۵.۸۵ درصدی از نظر وزنی و ۵.۷۵ درصدی به لحاظ ارزشی روبرو بوده است.
 
شجری خاطر نشان کرد که میزان صادرات پسته در سال ۹۵ حدود ۱۳۸ هزار و ۱۴۰ تن بوده است.
 
مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی در ادامه، کاهش قیمت جهانی پسته به میزان ۱۵.۹ درصد به همراه کاهش ذخایر کافی برای عرضه صادراتی را از دلایل کاهش صدور این محصول عنوان کرد.
 
وی ابراز امیدواری کرد : با برداشت پسته و افزایش قیمت جهانی این محصول به دلیل کاهش عرضه جهانی آن، روند افزایشی صادرات آغاز و کاهش صادرات در ماه های ابتدای سال جبران شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وزارت جهاد کشاورزی

کد: 13428 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان بازدید: 2002 ساعت: 1:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
3 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
4 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
7 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
8 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
10 صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

  28 سال عمر بیشتر با قطع کامل مصرف الکل پایگاه خبری لقمه: دانشمندان سوئدی به نتیجه رسیدند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف می‌شود سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه می‌شود.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
پرسش و پاسخ‌های کبابی! کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.