کنترل فشارخون بالا با رژیم غذایی کم سدیم


پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک مطالعه جدید، افراد مبتلا به فشارخون بالا با پیروی از رژیم غذایی حاوی سدیم پایین سریع تر بهبود می یابند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به گفته محققان مرکز پزشکی دیکونز بوستون، تلفیق مصرف کم سدیم همراه با رژیم غذایی DASH (رژیم غذایی مخصوص افراد مبتلا به فشارخون بالا) یا هر یک از این رژیم غذایی به تنهایی می تواند به کاهش فشارخون در افراد مبتلا به این بیماری کمک کند.

 
در رژیم غذایی DASH بر دریافت میزان مناسب مواد خوراکی و مغذی نظیر میوه، سبزیجات، و غلات کامل در کنار لبنیات کم چرب یا فاقد چربی، ماهی، مرغ، حبوبات، دانه ها و مغزیجات آجیلی به منظور کاهش فشارخون بالا و کنترل آن تاکید می شود.
 
در این مطالعه، محققان ۴۱۲ فرد بزرگسال مبتلا به فشارخون سیستولیک را به مدت چهار هفته تحت رژیم غذایی کم سدیم یا رژیم غذایی DASH قرار دادند.
 
شرکت کنندگان از لحاظ فشارخون به چهار گروه تقسیم شدند: کمتر از ۱۳۰ mmHg، بین ۱۳۰ و ۱۳۹، بین ۱۴۰ و ۱۵۹، و ۱۵۰ mmHg یا بالاتر.
 
محققان دریافتند شرکت کنندگانی که مصرف میزان سدیم شان را کاهش دادند یا از رژیم غذایی DASH پیروی می کردند اما میزان سدیم شان را کاهش ندادند، شاهد فشار خون سیستولیک پایین تری بودند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13454 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان بازدید: 1886 ساعت: 9:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
3 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
4 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
5 رفع گرفتگی رگها با مصرف این غذاها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
6 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 ارتباط نوشابه های انرژی زا با سلامت مغز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
8 آیاشاخص های کمبود پتاسیم را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
9 ارتیاط غذای تند با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 مصرف نوشابه گازدار ریسک ابتلا به دیابت را افزایش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.