انعقاد ۲ قرارداد همکاری با تولیدکنندگان برتر ماشین آلات‌کشاورزی


پایگاه خبری لقمه: معاون فنی و تولیدی شرکت خدمات حمایتی، از انعقاد دو قرارداد با تولیدکنندگان برتر ماشین آلات و ادوات کشاورزی خبر داد و گفت: سایر تولیدکنندگان برتر نیز می توانند در این زمینه با ما همکاری کنند

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شمس الله ملازاده، در گفتگویی، اظهار کرد: در حال حاضر شرکت خدمات حمایتی آماده همکاری با تولیدکنندگان داخلی ماشین آلات کشاورزی است و تعدادی قرارداد با تولیدکنندگان برتر دیگر نیز در دست اجراست.

 
وی افزود: در این همکاری های دو جانبه متعهد شده ایم ماشین آلات داخلی با ضمانت و گارانتی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و توسط شبکه کارگزاری های ما در سراسر کشور به کشاورزان عرضه شود. ضمن اینکه ماشین سازان نیز ملزم به ارایه خدمات پس از فروش به کشاورزان و بهره برداران شده اند.
 
معاون فنی و تولیدی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، با اشاره به نتایج مثبت این همکاری ها برای کشاورزی کشور، تصریح کرد: در راستای این طرح، بانک کشاورزی نیز متعهد شده است به کشاورزانی که از طریق شبکه کارگزاری های خدمات حمایتی ماشین آلات خریداری می کنند، تسهیلات با نرخ سود ۱۵ درصدی پرداخت کند.
 
ملازاده به برند و اعتبار شرکت خدمات حمایتی نزد کشاورزان و زارعان اشاره و اظهار کرد: شبکه گسترده کارگزاری های سراسری شرکت خدمات حمایتی در راستای پشتیبانی و حمایت از تولیدکنندگان و زارعان قرار دارد و تمامی نهاده ها و ماشین آلات و ادوات کشاورزی در این شبکه با کیفیت مناسب در اختیار کشاورزان قرار می گیرد.
 
وی همچنین در خصوص کیفیت ماشین آلات و مکانیزاسیون داخلی، گفت: تلاش داریم تا در این طرح با تولیدکنندگان خوشنام و برتر کشور همکاری کنیم و بهترین و باکیفیت ترین ماشین آلات را در اختیار کشاورزان قرار دهیم.
 
ملازاده ادامه داد: بر همین اساس از ماشین سازانی که با ما همکاری می کنند، تعهد می گیریم تا خدمات مطلوب و گارانتی پس از فروش به کشاورزان ارایه دهند و رضایت زارعان و خریداران را جلب کنند.
 
وی به استقبال خوب تولیدکنندگان ماشین های کشاورزی از این طرح اشاره کرد و افزود: امیدواریم امسال همان گونه که در بخش کود و نهاده، سال خوبی برای کشاورزی کشور پیش بینی شده است، دستاوردهای مناسبی در بخش مکانیزاسیون هم حاصل شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13467 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان بازدید: 2546 ساعت: 4:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
4 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
5 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
6 پرداخت ­تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی تا ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
7 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
8 شرط دریافت معافیت گمرکی اعلام شد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر
9 ماشین‌سازی بدون دانش روز یعنی درجا زدن….. ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
10 چرا کشاورزان خانه نشین شدند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: آخرین تعیین نرخ خرید تضمینی برنج به عنوان دومین محصول پرمصرف کشور مربوط به سال ۱۴۰۰ است که رسانه‌ای و اعلام نشد.
معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.