سخنگوی جدید سازمان غذا و دارو منصوب شد


پایگاه خبری لقمه: طی حکمی از طرف اصغری رئیس سازمان غذا و دارو، کیانوش جهانپور به سمت مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی سازمان غذا و دارو منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طی حکمی از طرف اصغری رئیس سازمان غذا و دارو، کیانوش جهانپور به سمت مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی سازمان غذا و دارو منصوب شد.

 
متن حکم  جهانپور به شرح زیر است:
 
جناب آقای دکتر کیانوش جهان پور
نظر به تعهد، شایستگی و تجارب جنابعالی به موجب این ابلاغ بعنوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی این سازمان منصوب می‌شوید.
 
امید است با یاری خداوند متعال و در راستای نیل به اهداف و برنامه های سازمان و بهره گیری از توان علمی خود و هماهنگی با مدیر کل دفتر حوزه ریاست سازمان و همکاری ادارات کل و معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی در جهت تقویت پاسخگویی مستمر و ارتباط با مردم و خدمت گیرندگان، تعامل با اصحاب رسانه، تقویت نظام اطلاع رسانی و تبیین و تشریح فعالیت های سازمان موفق باشید.
 
توفیق شما را در انجام وظایف محوله از خداوند متعال خواستارم.
 
جهانپور پیش از این با حکم اصغری عهده دار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13499 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 2057 ساعت: 11:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

  تقویت حافظه با این ۶ خوراکی پایگاه خبری لقمه: اگر می خواهید ذهنی قوی داشته باش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.