قیمت سموم بخش کشاورزی به شدت افزایش می یابد


پایگاه خبری لقمه: تعطیلی ناگهانی بیش از 50 شرکت تولید کننده ماده اولیه سموم چین به دستور رئیس جمهوری این کشور تولید کنندگان سموم کشاورزی کشورهای جهان را در بهت فرو برد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ماده «تکنیکال» ماده اولیه تولید سم می باشد که این ماده از کشورهای چین، هند و دیگر کشورها وارد ایران شده و با مواد دیگر تلفیق شده و در نهایت تبدیل به سموم کشاورزی می شود. شی جین پینگ در اقدامی ناگهانی تصمیم به تعطیلی بیش از 50 شرکت تولید کننده ماده اولیه سموم گرفت تا این کارخانجات در خطوط تولیدی خود بازنگریهای ایمنی را مد نظر قرار دهند. در شش ماهه دوم هر سال کارخانجات تولید کننده سموم ایران به صورت یک رویه پایدار شروع به واردات ماده اولیه سم از کشور چین می کنند اما امسال رویه به شدت تغییر کرده و بیم آن وجود دارد که قیمت سم در بازا داخل به شدت افزایش یابد.

 

 تعطیلی یکباره این شرکتها در چین موجب بهت و حیرت تمام تولید کنندگان سم در جهان شده به گونه ای که اغلب نمی دانند با این موضوع چه کنند. خرید با قیمت بالا از دیگر کشور ها و یا صبر و از دست دادن قفسه فروشگاه ها و فراموشی برند خود؟
چین تشنه صادرات است. بخصوص در حوزه سموم کشاورزی که صادر کننده اول به تمامی قاره های جهان است.
 
بسته شدن این تعداد کارخانه تولید کنندگان ماده اولیه سم ، تنها به سود یک کشور تمام شد. هند!
هند توانست از این فرصت حداکثر استفاده را کند و با افزایش حدوداً دو برابری قیمت ماده اولیه سم به شدت به تولید کنندگان سموم دنیا فشار بیاورد. به طبع کشور ایران نیز از این گونه پیامدها در امان نخواهد بود و کارخانجات تولید کننده سموم برای وارد کردن مواد اولیه نیاز خود به شدت در مضیقه می باشند. این امر به افزایش قیمت سم در بازار منجر خواهد شد و فشار مضاعف را بر تولید کننده این ماده و کشاورز می آورد.
به اشتراک گذاریفیس بوکگوگل پلاستویترسموم کشاورزیواردات سمپارسیکاکوفودکشاورزیدیدگاهی برای این نوشته وجود ندارد

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فودپرس

کد: 13681 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 1688 ساعت: 1:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
2 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
3 کمک به امنیت غذایی با استفاده کود شیمیایی در کشاورزی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
5 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
6 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
7 ۸۰ درصد سموم کشاورزان در داخل تولید می‌شود ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
8 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
9 هیچ محصول کشاورزی به دلیل استفاده بیش از حد از سم برگشت نخورده! ۱۴۰۰ پنج شنبه ۹ دي
10 رقابت تلفات الکل و کرونا در یزد ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين
11 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
ماست بستنی چه ویژگی هایی دارد اگر بابت سلامت ماست‌بستنی‌ها نگران هستید، دانستن چند نکته به شما کمک می‌کند تا خوراکی سالم‌تری داشته باشید.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.