سهم سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از بودجه ۹۷ چقدر است؟


پایگاه خبری لقمه: بودجه کل سازمان میراث فرهنگی در سال ۹۷ طبق لایحه ای که دولت روز گذشته به مجلس ارائه کرد، ۸۸۹ میلیارد و ۱۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دولت روز گذشته لایجه بودجه ۹۷ را به مجلس شورای اسلامی ارائه داد در این بودجه سهم سازمان کل میراث فرهنگی بیش از ۸۸۹ میلیارد تومان اعلام شده است که از این میزان سهم بودجه سازمان مرکزی، پژوهشگاه، شرکت توسعه ایرانگردی و مرکز مطالعات منطقه ای میراث ناملموس نیز مشخص شده است. طبق این جدول، سهم سازمان میراث فرهنگی در بخش هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه ای ۸ هزار و ۳۲۲ میلیون و ۱۳۵ هزار ریال خواهد بود.

 
پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ۵۲۹ هزار میلیون ریال بودجه خواهد داشت و برای مرکز مطالعات منطقه‌ای حفظ میراث فرهنگی ناملموس در آسیای میانه و غربی ۲۰ هزار میلیون ریال بودجه برای آن در نظر گرفته شده است.
 
 
شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی نیز ۲۰ هزار میلیون ریال بودجه خواهد داشت.
 
در جدول مربوط به درآمدها واگذاری دارایی های سرمایه ای و واگذاری دارایی های مالی نیز آمده است که درآمد حاصل از ورودی موزه ها و محوطه های تاریخی و سایر منافع حاصله در بخش درآمدهای عمومی ۶ هزار میلیون ریال خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13716 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 2623 ساعت: 10:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
2 افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
3 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
4 یارانه دارو و شیرخشک ۳۶ درصد کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
5 مجوز مجلس برای انتشار ۲۷ هزار میلیارد تومان اوراق مالی به منظور توسعه طرح‌های مهم کشاورزی و امنیت غذایی ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
6 جریمه مشترکان پر مصرف آب برای آبرسانی به روستاها هزینه خواهد شد ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
7 یارانه خرید تضمینی گندم و یارانه نان در لایحه بودجه 97 کاهش نیافت ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
8 یارانه نقدی نان ۵۰ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 مخالفتی با لایحه انفکاک وزارتخانه‌ها ندارم/ تولید دانه‌های روغنی از ۲۰ به ۴ درصد رسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
10 ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

  مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟ اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
برای کاهش سریع وزن برنامه روزانه بریزید اگر می خواهید به سرعت وزن خود را کم کنید و کمی لاغر شوید باید برای روزتان برنامه داشته باشید.
اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.