جریمه مشترکان پر مصرف آب برای آبرسانی به روستاها هزینه خواهد شد


پایگاه خبری لقمه:مصوبه نوبت سوم بررسی جزئیات بودجه در مجلس، مبلغ دویست (۲۰۰) ریال جریمه هر متر مکعب آب شرب مازاد بر الگوری مصرف را مشول مالیات بر درآمد و ارزش افزوده ندانست و نحوه هزینه کرد آن برای آبرسانی به روستاها و عشایر را تعیین کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، نمایندگان مجلس در نوبت سوم نشست علنی در بررسی جزئیات هزینه ای لایحه بودجه ۱۴۰۰ با بندهای (الف)،(ب) تبصره ۶ موافقت کردند. نمایندگان مجلس وزارت نیرو را مکلف کردند به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب، بالاتر از الگوی مصرف تعیین‌شده توسط هیأت وزیران مبلغ دویست (۲۰۰) ریال از مشترکان آب دریافت و صرف توسعه زیر ساخت های روستایی کند.

در بند(الف) این تبصره آمده است: وزارت نیرو از طریق شرکتهای آب و فاضلاب استانی سراسر کشور مکلف است علاوه بر دریافت نرخ آب‌بهای ‌شهری، به ازای هر مترمکعب فروش آب شرب بالاتر از الگوی مصرف تعیین‌شده توسط هیأت وزیران مبلغ دویست (۲۰۰) ریال از مشترکان آب، دریافت و به خزانه‌داری کل‌ کشور واریز کند. وجوه فوق مشمول مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده نخواهد بود. ۱۰۰درصد وجوه دریافتی تا سقف ۹۶۵میلیارد ریال از محل حساب مذکور در ردیف معین در بودجه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور صرفاً جهت آبرسانی شرب روستایی و عشایری و اصلاح شبکه آب مربوط به آن اختصاص می‌یابد. ۲۰درصد  اعتبار مذکور برای آبرسانی شرب عشایری و ۸۰‌درصد برای آبرسانی شرب روستایی براساس شاخص جمعیت و کمبود آب شرب سالم بین استان‌های کشور در مقاطع سه‌ماهه از طریق شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توزیع می‌شود تا پس از مبادله موافقتنامه بین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و شرکتهای آب و فاضلاب استانی و یا سازمان امور عشایر ایران هزینه شود.

بند(ب)د تبصره ۶ بدین شرح است:به وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان امور مالیاتی کشور) اجازه داده می‌شود ظرف مدت یک‌سال، بخشی از پرونده‌های مؤدیان مالیات بر ارزش افزوده دوره‌های سنوات ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۷، که اظهارنامه‌های خود را در موعد مقرر تسلیم نموده و تاکنون مورد رسیدگی قرار نگرفته‌اند، با توجه به ضوابطی (از جمله نحوه انتخاب) که به پیشنهاد سازمان امور مالیاتی کشور ظرف مدت یک‌ماه بعد از ابلاغ قانون تهیه می‌شود و به‌تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد، بدون رسیدگی قطعی نماید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 14234 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند بازدید: 1407 ساعت: 12:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
2 افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
3 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
4 یارانه دارو و شیرخشک ۳۶ درصد کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
5 مجوز مجلس برای انتشار ۲۷ هزار میلیارد تومان اوراق مالی به منظور توسعه طرح‌های مهم کشاورزی و امنیت غذایی ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
6 یارانه خرید تضمینی گندم و یارانه نان در لایحه بودجه 97 کاهش نیافت ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 سهم سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از بودجه ۹۷ چقدر است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 یارانه نقدی نان ۵۰ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 مخالفتی با لایحه انفکاک وزارتخانه‌ها ندارم/ تولید دانه‌های روغنی از ۲۰ به ۴ درصد رسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
10 ارائه توضیحات ابتکار درباره بودجه محیط زیست در کمیسیون کشاورزی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.