آیا نوشیدن یک چای داغ به تقویت قوه بینایی کمک می کند؟


پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد نوشیدن یک فنجان چای داغ در بعدازظهر به تقویت قوه بینایی کمک می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که روزانه چای داغ می نوشند در مقایسه با کسانی که طرفدار نوشیدن چای نیستند، ۷۴ درصد کمتر در معرض ابتلا به گلوکوم (اب سیاه) قرار دارند.

 
دکتر آنی کلمن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هنوز دلیل این رابطه مشخص نیست اما جالب اینجاست که تنها نوشیدن چای کافئین دار با کاهش ریسک گلوکوم مرتبط است.»
 
وی در ادامه تاکید می کند: «چای بدون کافئین و چای سرد و همچنین مصرف قهوه هیچ ارتباطی با این بیماری نشان ندادند.»
 
گلوکوم به گروهی از بیماری ها اطلاق می شود که در آن مایعی در چشم تشکیل می شود و با ایجاد فشار به عصب بینایی آسیب می رساند. این بیماری علت اصلی نابینایی در بین افراد مسن است.
 
به گفته محققان، افراد سیاهپوست، افراد دارای سابقه گلوکوم در خانواده و افراد مبتلا به فشارخون بالا، دیابت یا سایر مشکلات تاثیرگذار بر جریان خون بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
 
در این مطالعه، از ۱۷۰۰ شرکت کننده نظرسنجی به عمل آمد و ۵ درصدشان مبتلا به گلوکوم شدند.
 
در مجموع تیم تحقیق دریافت احتمال ابتلا به گلوکوم در بین افرادی که بیش از شش بار در هفته چای داغ می نوشیدند ۷۴ درصد کمتر بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13732 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر بازدید: 120 ساعت: 10:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای داغ خطر سرطان مری در چه افردای افزایش می دهد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
2 واردات چای خارجی از مالیات بر ارزش افزوده معاف شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
3 ارتباط چای داغ با بیماری های چشمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
4 آیا نوشیدنی های لاغری تاثیری در کاهش وزن دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 رفع پف چشم‌ها با روش های خانگی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر
6 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 مصرف چای داخلی در اغلب ادارات دولتی افزایش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
8 مواد غذایی مفید و مضر برای کلیه‌ها را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
9 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10 افزایش ضریب خوداتکایی چای طی دو برنامه توسعه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.