ارتباط چای داغ با بیماری های چشمی


پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش در آمریکا نشان می‌دهد چای داغ می‌تواند به رفع بیماری چشمی کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این بررسی آمده است افرادی که به طور روزانه چای داغ می‌نوشند ۷۴ درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماری آب سیاه (گلوکوم) شوند.

 
متخصص ارشد این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس گفت: با این حال کارشناسان بلافاصله تاکید کرده‌اند که چای به خودی خود بیماری چشم را رفع نمی‌کند بلکه مطلب دیگری است که موجب می‌شود چای این خطر را در مصرف کنندگان آن کاهش دهد.
 
به گفته متخصص ارشد این مطالعه تنها چای داغ و دارای کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری آب سیاه مرتبط است و آیس تی و چای بدون کافئین هیچ رابطه‌ای با این بیماری ندارد.
 
متخصصان با بیان اینکه آب سیاه به گروهی از بیماری‌ها اشاره دارد که موجب تولید مایع در چشم شده و فشاری را بوجود می‌آورد که به عصب چشمی آسیب می‌زند و عامل اصلی نابینایی در بزرگسالان است، اظهار داشتند: در حال حاضر به طور قطع نمی‌توان در مورد ارتباط مصرف چای و بیماری آب سیاه صحبت کرد.
 
آکادمی چشم پزشکی آمریکا اعلام کرد: برخی افراد همچون سیاه پوستان، مبتلایان به فشار خون بالا، دیابت و بیماری‌هایی که گردش خون را تحت تاثیر می‌گذارد بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
 
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، در این بررسی نزدیک به ۱۷۰۰ نفر شرکت داشتند که پنج درصد آنان دچار آب سیاه بوده‌اند. متخصصان دریافتند احتمال ابتلا به آب سیاه در افرادی که بیش از شش نوبت در هفته چای داغ می‌نوشند نسبت به افراد دیگر ۷۴ درصد کمتر است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13757 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر بازدید: 3083 ساعت: 12:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
10 توصیه برای وعده های غذایی سالم پایگاه خبری لقمه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، 10 نکته برای وعده های غذایی سالم به مردم توصیه کرده است.
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.