آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوجه فرنگی و میوه، بخصوص سیب، به بازیابی آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن کمک می کند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مطالعه محققان دانشکده جان هاپکینز آمریکا نشان می دهد کاهش طبیعی عملکرد ریه در طول یک دوره ۱۰ ساله در بین افراد سیگاری با رژیم غذایی سرشار از گوجه فرنگی و میوه به مراتب کُندتر است.

 
محققان دریافتند افرادی که به طورمیانگین بیش از دو گوجه فرنگی یا بیش از سه وعده میوه تازه در روز مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که کمتر از یک گوجه یا کمتر از یک وعده میوه در روز می خورند، کاهش عملکرد ریه شان آهسته تر است.
 
محققان در مورد سایر منابع غذایی نظیر انواع غذاها و خوراکی های فرآوری شده حاوی میوه و سبزیجات (مثل سس گوجه فرنگی) نیز تحقیق کردند، اما تاثیر حفاظتی را فقط در میوه و سبزیجات تازه مشاهده کردند.
 
در این مطالعه همچنین مشخص شد روند کاهش عملکرد ریه تمامی افراد بزرگسال، از جمله افرادی که هیچوقت سیگار نکشیده بودند یا سیگار را ترک کرده بودند، با بیشترین مصرف گوجه فرنگی به مراتب آهسته تر بود.
 
عملکرد ضعیف ریه ها با ریسک مرگ ناشی از تمامی بیماری ها از جمله بیماری انسداد مزمن ریوی، بیماری قلبی و سرطان ریه مرتبط است.
 
وانسا گارسیا لارسن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه نشان می دهد رژیم غذایی ممکن است به ترمیم آسیب ریوی در افرادی که سیگارشان را ترک کرده اند کمک کند. همچنین رژیم غذایی سرشار از میوه می تواند روند طبیعی پیرشدن ریه ها را کُند نماید.»
 
در این مطالعه محققان رژیم غذایی و عملکرد ریه بیش از ۶۵۰ فرد را در سال ۲۰۰۲ بررسی کردند و مجددا ۱۰ سال بعد آنها را از لحاظ عملکرد ریه آزمایش کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13800 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 656 ساعت: 11:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
2 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3 وزیر جهاد کشاورزی ‌به کرمانشاه می‌رود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
4 ارتباط آرام غذا خوردن با بیماری‌های قلبی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
5 تغذیه در بحران و بلایای طبیعی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
6 نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
7 مصرف چه خوراکی‌هایی سبب بیماری آلزایمر می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
8 تسکین مفاصل با این گیاهان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
9 هنگام ورزش چه مقدار آب بنوشیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
10 پیشرفت بیماری های کبدی با مصرف داروهای ریفلاکس معده ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.
چلوخورشت "چنزو" پایگاه خبری لقمه: «جیرجیرک» خبرسازترین حشره در دو،‌ سه هفته اخیر بوده است اما نه به عنوان یک حشره آوازخوان که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی می‌کند؛ بلکه به عنوان جانوری که در یکی از استان‌های کشور یک خوردنی نسبتا محبوب محسوب می‌شود.