مواد لازم ترشی: • نیم فنجان برگ گشنیز تازه • نیم فنجان برگ نعناع تازه • ربع فنجان پیاز قرمز، خرد شده • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه • 1 قاشق غذاخوری آب • ربع قاشق چایخوری نمک • نوک قاشق چایخوری شکر • 1 عدد فلفل سرانو، کاملاً خرد شده • 1 تکه زنجبیل تازه، پوست کنده مواد لازم سمبوسه: • یک و نیم فنجان سیب زمینی آب پز، پوره شده • ربع فنجان عدس زرد، پخته • 1 قاشق غذاخوری نعناع تازه، ساطوری شده • 1 قاشق چایخوری پودر کاری • 1 قاشق چایخوری کره • ربع قاشق چایخوری نمک • ربع قاشق چایخوری زیره، آسیاب شده • نیم فنجان نخود سبز ریز منجمد • 10 عدد خمیر رول تخم مرغی • 1 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده • روغن روش پخت: 1. برای درست کردن ترشی، مواد لازم آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شوند و کنار بگذارید. 2. برای درست کردن سمبوسه، سیب زمینی، عدس، نعناع، پودر کاری، 1 قاشق چایخوری کره، ربع قاشق چایخوری نمک و زیره را مخلوط کنید و کم کم نخودها را که در دمای اتاق یخ آنها آب شده، اضافه کنید. 3. خمیر رول را باز کنید و از وسط برش بزنید تا دو مستطیل دراز بدست آید. لبه ها آن را با تخم مرغ تر کنید. با یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب زمینی نزدیک لبه آن بریزید و از یک گوشه شروع به تا کردن کنید تا اینکه شبیه مثلث شود. برای بقیه رول ها هم همین کار را تکرار کنید. 4. ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید و روغن بریزید. سپس سمبوسه ها را آرام به روغن اضافه کنید و هر طرف آنها را حدود 1 دقیقه سرخ کنید و آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود. سپس با ترشی سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست