پاستای هویج و پنیر ریکوتا


پایگاه خبری لقمه: این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌تونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌تونید پنیر پارمزان رو حذف کنید و اون رو به نوزادتون هم بدید.پاستای هویج و پنیر ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.

 
 
طرز تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا
 
مواد لازم:
 
پاستا                           ۱۲۰ گرم    
هویج                           ۱ عدد کوچک
پنیر پارمزان                   ۱۰ گرم
پنیر ریکوتا                     ۲ قاشق غذاخوری
 
 
آماده کردن مواد برای تهیه پاستای هویج و پنیر ریکوتا:
۱- از پاستاهای شکل‌دار استفاده کنید.
۲- هویج‌ رو پوست بگیرید و رنده کنید.
۳- پنیر پارمزان رو رنده کنید.
 
طرز تهیه:
پاستا رو طبق دستور روی بسته‌بندیش بپزید.
 
چند دقیقه قبل از اینکه پاستا آماده بشه، هویج رنده شده رو به اون اضافه کنید.پنیر پارمزان رنده شده رو با پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
 
پاستا و هویج رو آبکش کنید و به همراه ترکیب پنیر به قابلمه برگردونید. مواد رو خوب هم بزنید و به فرزندتون بدید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آشپزباشی

کد: 13573 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 3580 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
2 پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
3 طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه پاستا در خانه ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور
5 روش تهیه‌ی پاستا گیاهی قارچ با سس سفید ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان
6 ماکارونی با مرغ و کرم ترخان با دستور سرآشپز لقمه ۱۳۹۰ شنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
ناهار سالم لقمه: اکثر ما تا زمانی ‌که شکم‌مان به قاروقور نیفتد به فکر تهیه ناهار نمی‌افتیم. بعد از احساس گرسنگی هم هر چه به دستمان برسد می‌خوریم تا خودمان را سیر کنیم...
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.