طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر


پایگاه خبری لقمه: پاستا یک غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و دلچسب است که برای جشن و میهمانی ها مناسب است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیتا منوچهری: این غذا یک غذای خوشمزه و شیک و مناسب مهمونی، مخصوصا جشن تولد کوچولوها است.

 
طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر

مواد لازم:
 
پاستای صدفی (درشت): 25 عدد
کره: یک دوم پیمانه
خامه پر چرب: 1 پیمانه
پنیر پارمزان (رنده شده): یک و سه چهارم پیمانه
سینه مرغ پخته (بدون پوست و استخوان): 450 گرم
پنیر ریکوتا: یک و یک دوم پیمانه
پنیر ماتزرلا (رنده شده): 1 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
برگ ریحان تازه (درشت خرد شده): به مقدار لازم
برگ جعفری (درشت خرد شده): به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید تا نرم شود. برای تهیه سس آلفردو، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. خامه را به آن اضافه کنید. هنگامی که خامه شروع به جوشیدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. پنیر ماتزرلا و یک پیمانه پنیر پارمزان باقیمانده را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. یک سوم پیمانه از این مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را با پنیر ریکوتا، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
2. سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده و اضافه و مخلوط کنید. نیمی از سس آلفردو را کف یک ظرف فر به ابعاد 22×32 سانتی متری بریزید. داخل پاستاهای صدفی را با مخلوط مرغ پر کنید و به صورت یک لایه در ظرف فر بچینید. سس آلفردوی باقیمانده را روی آنها بریزید و یک سوم پیمانه مخلوط پنیر کنار گذاشته شده را روی آنها بپاشید و حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود. در صورت تمایل روی پاستاها را با برگ ریحان و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو نمایید. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سفره ایرانی

کد: 12035 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر بازدید: 380 ساعت: 3:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
8 فاهیتای مرغ و گوشت ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
9 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهی كه هر سال تكرار می‌شود به‌رغم هشدارهای جدی مسئولان بهداشتی کشور، امسال بازهم از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای توزیع مواد غذایی و نوشیدنی‌های گرم و داغ در روزها و شب‌های محرم استفاده شد.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.
در فصل سرما عسل بخورید اغلب مردم عسل را به دلیل طعم خوب و خاصیت تنظیم‌کنندگی قند بدن استفاده می‌کنند.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.