سریال «ایراندخت» از جمعه روی آنتن شبکه یک


پایگاه خبری لقمه: مجموعه تلویزیونی «ایراندخت» » از جمعه 31 فروردین ماه روی آنتن شبکه یک می رود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مصطفی شریفی تهیه کننده سریال گفت:تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ایراندخت» به کارگردانی و نویسندگی محمدرضا ورزی این روزها آخرین مراحل خود را در تهران سپری می کند و بزودی به پایان می رسد.

شریفی افزود:سایر مراحل فنی سریال نیز به موازات آخرین بخشهای تصویربرداری در حال انجام است. طبق تصمیم مدیران تلویزیون این سریال از جمعه هفته جاری 31 فروردین ساعت 22 روی آنتن شبکه یک خواهد رفت.

این سریال در 27 قسمت آماده پخش شده است و تصویربرداری آن طی پنج ماه انجام شد.شهرک غزالی،چند خانه قدیمی در مناطق مختلف تهران،کاخ سعد آباد و ... از جمله لوکیشنهای این سریال بوده اند.

سریال «ایراندخت» یک درام عاشقانه در بستر مشروطیت است و روایت جذابی را در دل تاریخ به تصویر می کشد.

بازیگران اصلی سریال عبارتند از:سام قریبیان،اندیشه فولادوند،حسین پاکدل، ایرج راد،بیتا فرهی، زهیریاری، فرزانه سهیلی،شایسته ایرانی،آرزونبوت،فرخ نعمتی،رضافیاضی،صدرالدین شجره، فخرالدین صدیق شریف، داریوش کاردان،رحیم نوروزی،کمند امیرسلیمانی، بهزاد خداویسی، پنداراکبری، ژرژ پطروسی،یوسف صیادی، عزت الله مهرآوران،محمدعلی نجفی،فرشید صمدی پور،باران زمانی،بهراد خرازی، شکرخداگودرزی، حسین مسافر آستانه،مسعود آب پرور،علی زارع ،مرتضی آقا حسینی،محمد ساربان، علیرضا دیلمی،دریا مقبلی،حمیرا عظیمی و حسام نواب صفوی، (با حضور)سعید نیک پور.

عوامل اصلی تولید پروژه عبارتند از:مشاور پژوهشی و تاریخی:دکتر موسی فقیه حقانی ،طراح و سرپرست نویسندگان: محمدرضا ورزی، نویسندگان:زهرا عاملی، هیلدا تهرانی، سمیه تاجیک و مسعودرضا عجمی،دستیار اول کارگردان: محسن صادقی نسب،کارگردان گروه 2: مسعودرضا عجمی،مجری طرح  و مشاور تهیه:فرزاد صفایی زاده،مدیر تولید:حسین باقریان، پشتیبانی تولید:کامران شهریوری،گروه کارگردانی:آتنا پارسا،سید عباس بهبودی،بهنام مسعودی،محمد منتظمی،منشی صحنه :گلنوش انتظامی ،مدیر برنامه ریزی :مهدی توکلی زانیانی ،جلوه های ویژه میدانی:حمید رسولیان ،طراح بدلکاری : علیرضا فتحی ،تیتراژ : علی زارع، طراح صحنه و دکور : علی شایانفر،رسول علیزاده، ،طراح لباس: رویا ابراهیمی ،طراح گریم:شهرام خلج ،صدابرداران:محمد کیان ارثی، ارسلان کیان ارثی،طراحی وترکیب صدا:مهردادجلوخانی،موسیقی:كامبیزروشن روان،خواننده:سالارعقیلی،شاعر:رویامیرفخرایی،تدوین:مستانه مهاجر،مدیرتصویربرداری:افشین گودرزی،مدیر تصویربرداری گروه 2:فرزام گلسفیدی،عکاس:هلیا رضایی و مشاور رسانه ای:هادی داداشی،محصول سیما فیلم.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13880 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين بازدید: 4252 ساعت: 3:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها ۱۳۹۸ جمعه ۱۰ خرداد
2 اتحادیه کافی شاپ‌های تهران: پخش «بازی تاج و تخت» غیرقانونی است ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
3 سونامی افزایش قیمت پیاز/الگوی کشت،کلید مفقوده بخش کشاورزی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 وقتی غذا، دراماتیک می شود! ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
5 وقتی افسردگی را می خورید! ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
6 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
7 اکران سریال تکراری اختلاف دامدارن و صنایع لبنی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۸ مهر
8 احتمال ممنوع شدن فعالیت های کشاورزی در ۱۳ استان به دلیل بحران آب ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور
9 راز تناسب اندام فرناز رهنما/ استعداد چاقی دارم ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
10 رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

  مروری بر برخی خواص دارویی و درمانی زالزالک زالزالک میوه‌ای پاییزی است که این روزها در بازار م...

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر اقتصاد از جامعه هدف مالیات‏‌ستانی ۱۴۰۱ پرده برداشت و از کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان خبر داد.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.