حجت نظری: مردم تهران شهرشان را در صفحات مجازی تبلیغ کنند


پایگاه خبری لقمه: یک عضو شورای شهر تهران گفت: مردم تهران باید جاذبه‌های این شهر را ببینند و در صفحات مجازی خود معرفی کنند تا بتوانیم تهران از معبر به مقصد گردشگری تغییر دهیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره کافه مقصد گردشگری، حجت نظری عضو شورای شهر تهران در حاشیه بازدید از این جشنواره و نمایشگاه ضمن بیان مطلب فوق گفت: تهران شهر مذاهب و قومیت های مختلف است و جشنوارها می‌تواند تک تک سلیقه ها را عرضه بکند و  مردم تهران  با تنوع فرهنگی آشنا شده و ان را تجربه کنند. این نوع جشنواره‌ها می‌توان اقناع کنندگی خوبی را برای مردم ایجاد کند. اگر ما بتوانیم به لحاظ کمی و کیفی این دست جشنواره ها را بیشتر برگزار کنیم قطعا شهری شادتر خواهیم داشت. 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران درباره اینکه چطور می‌توان تهران را از یک معبر به یک مقصد گردشگری تبدیل کرد گفت:این امر فقط یک فاکتور ندارد  حتما باید دولت به مفهوم عام بخواهد و برنامه ریزی کند تا تهران  به یک مقصد گردشگری تبدیل شود. از آنجایی که تهران پایتخت سیاسی ایران ملاحظات امنیتی  نیز در این خصوص وجود دارد. البته این دغدغه در میان برخی مسئولان به وجود آمده  و تلاشهایی هم در این زمینه انجام شده‌است.

 

 

وی با اشاره به اینکه مردم تهران در تعطیلات به جای دیدن شهر خود به شهرهای دیگر می‌روند گفت: اکثریت مردم تهران هنوز همه جاذبه های گردشگری تهران را ندیده‌اند زمانی می‌توانیم انتظار داشته باشیم  تهران از یک معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود که مردم تهران جاذبه های شهر خود را ببینند  و در صفحات مجازی تبلیغ کنند در این صورت می‌توان انتظار داشت گردشگر زیادی به تهران بیاید. در خصوص سایر ظرفیتهای سخت افزاری مانند هتلها و ... تهران ظرفیت خوبی دارد.

نظری در پاسخ به این سوال که برنامه شورای شهر تهران در این خصوص چیست گفت: شورای شهر در نگاه حاکمیت و مردم نه تصمیم گیرنده و نه مجری است  ما فقط می‌توانیم با حضورمان در اماکن فرهنگی و گردشگری شهر تهران این جاذبه ها را به مردم بیشتر معرفی کنیم . البته تلاشهای زیادی هم در معرفی آثار تاریخی و باستانی تهران انجام داده‌ایم در مواردی از تخریب آنها جلوگیری کردیم و همچنان به این تلاشها ادامه خواهیم داد.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13887 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 3175 ساعت: 2:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است ۱۴۰۲ پنج شنبه ۸ تير
2 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
3 رونمایی از سند امنیت غذایی در آینده ای نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۰ فروردين
4 پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
5 استعفای وزیر تعاون تایید شد/ برای افزایش هماهنگی در دولت استعفا کردم ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۴ خرداد
6 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
7 برنامه ها و انتقادات اقتصادی کاندیدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰در اولین مناظره ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۶ خرداد
8 شکست کرونا با رعایت جدی اصول بهداشتی ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
9 حجتی: بیمه حمایتی محصولات کشاورزی ناچیز است ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ مرداد
10 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
11 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مرگ زودرس با چربی دور کمر مطالعات و نتایج به دست آمده یک تیم پزشکی در آمریکا نشان می‌دهد چربی دور کمر با کاهش عمر مرتبط است.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.