زیاد کباب زغالی نخورید


پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آکسفورد بریتانیا نشان می دهد استفاده بلندمدت از زغال یا چوب برای پخت ممکن است ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی را افزایش دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شاید پخت غذا با زغال و چوب، غذای خوشمزه تری را در اختیارتان بگذارد، اما نتایج یک مطالعه نشان می دهد ریسک مرگ به دلیل بیماری های قلبی عروقی را نیز در شما افزایش می دهد.

بیماری قلبی-عروقی علت اصلی مرگ در جهان است.              

در این مطالعه، محققان رابطه بین استفاده از سوخت جامد برای پخت و پز و مرگ قلبی-عروقی را بررسی کردند. آنها همچنین تاثیر احتمالی استفاده از سوخت پاک نظیر الکتریسیته و گاز را به جای سوخت جامد مورد بررسی قرار دادند.

این مطالعه بزرگ شامل ۳۴۱,۷۳۰ فرد در رده سنی ۳۰ تا ۷۹ سال از ۱۰ منطقه در چین بین سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ بود. از آنها در مورد نحوه پخت و پز و نوع سوخت مصرفی شان سوال شد. سپس محققان طول مدت قرارگیری در معرض سوخت های جامد را بررسی کردند.

محققان بعد از بررسی این مطالب به این نتیجه رسیدند که آلودگی هوا ناشی از پخت و پز با سوخت های جامد نظیر زغال یا چوب تاثیر منفی بر سلامت قلب و عروق داشته و ممکن است منجر به مرگ زودهنگام شود.

«درک بنت»، سرپرست تیم تحقیق، در این مورد می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد افرادی که از سوخت های جامد برای پخت و پز استفاده می کنند باید تا حدامکان به استفاده از سوخت های پاک نظیر الکتریسیته یا گاز روی آورند.»

وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم استفاده بلندمدت از سوخت های جامد برای پخت با ریسک بیشتر مرگ قلبی مرتبط است.»

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13918 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر بازدید: 367 ساعت: 1:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
4 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
5 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
6 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
7 حشرات خوراکی در منو غذایی ایتالیایی ها ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 آیا غذاها و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
9 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
10 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
غُلغُل قلیان قدغن! ۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمی‌های رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه می‌کنند ‌این عادت خطرناک را ترک کنند، بی‌تأثیر است.