آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، آموزش تهیه کباب لقمه با جزئیات کامل و ریزه کاری‌های پخت حرفه‌ای این غذای محبوب را برای شما فراهم کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، آشپزی یکی از هنرهای مورد علاقه‌ی بسیاری از افراد است. امروزه، مردم خواهان طعم‌های خاصی هستند که با تهیه‌ی غذاهای خوشمزه و متنوع در منزل، می‌توانند از طعم و مزه‌های مشهور لذت ببرند. 

کباب یکی از غذا‌های سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند، ازجمله آن‌ها می‌توان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد. کباب لقمه یکی از انواع کباب‌های پرطرفدار است که به صورت آماده و فریز شده در سوپرمارکت‌ها موجود است و از آنجا که یک غذای حاضری و آماده محسوب می‌شود، در میان کارمندان و افرادی که مشغله زیاد دارند، محبوبیت بیشتری دارد. از آنجا که کباب لقمه‌های بازاری از نظر مواد تشکیل دهنده چندان مورد اعتماد نیستند، شما می‌توانید با استفاده از یک روش راحت و با موادی کاملا اقتصادی و ارزان چند عدد کباب لقمه خوشمزه و سالم را در منزل درست کنید، پس درا دامه این مطلب با آموزش این کباب لقمه خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

 
- یک کیلو گوشت گوساله، چرخ‌کرده
- یک پیاز متوسط
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- یک فنجان آبلیمو ترش
- مقدار کافی روغن گیاهی برای سرخ کردن
 

مراحل تهیه:

 

۱. آماده‌سازی مواد:

پیاز را رنده کرده و به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید. سپس زردچوبه، نمک، فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پس از آن به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه‌ها به خوبی به خورد هم بروند.
 

۲. پرس کردن و شکل دادن به کباب:

مواد را در قالب کباب قرار دهید و یا با دست خود به شکل لقمه‌های کباب درآورید. سپس آبلیمو ترش را روی آن‌ها بپاشید و مجدداً خوب مخلوط کنید.
 

۳. پخت کباب:

مقدار کافی روغن گیاهی را در تابه گرم کرده و کباب‌ها را داخل آن قرار دهید. به مدت چند دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید تا لقمه‌های کباب طلایی رنگ شوند.
 

دستور کباب لقمه اقتصادی و خوشمزه

 

مواد لازم

 
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
سویا: ۲۵۰ گرم
آرد سوخاری: ۵۰ گرم
جعفری خشک: ۱ قاشق چای‌خوری
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر پیاز، پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم
 

طرز تهیه

 
برای درست کردن این کباب لقمه خوشمزه ابتدا سویا را با مقداری آب و کمی زردچوبه داخل یک قابلمه بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا ۱۵ دقیقه بجوشد، سپس سویا را آبکش کنید و حسابی فشار بدهید تا آب سویا کاملا گرفته شود. سویا را داخل دستگاه غذاساز بریزید و چند پالس دستگاه را روشن کنید تا سویا کاملا پوره شود. حالا گوشت چرخ کرده، آرد سوخاری، جعفری خشک، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا را هم اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
 
مایه کباب لقمه آماده را داخل کیسه فریزر یا زیپ کیپ بریزید و با دست به صورت کتابی پهن کنید. حالا از روی سطح کیسه با ته قاشق یا چنگال مایه پهن شده را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و روی کیسه شیار ایجاد کنید و کیسه را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر بگذارید تا مواد کاملا یخ بزند. قبل از هربار استفاده کباب لقمه آماده را ۱۰ دقیقه قبل، از فریزر خارج و داخل روغن داغ سرخ کنید. به همین راحتی کباب لقمه خوشمزه و اقتصادی شما آماده است، نوش جان.
 

نکات مهم

۱ ـ برای درست کردن کباب لقمه می‌توانید از گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند و یا ترکیبی از این دو استفاده کنید. اگر گوشت چرخ کرده شما فقط از گوشت گوسفند تهیه شده است، به این نکته توجه داشته باشید که گوشت گوسفند در فرآیند پخت آب می‌شود؛ بنابراین سایز کباب لقمه شما کوچکتر خواهد شد و باید کباب‌ها را کمی بزرگ‌تر درست کنید؛ اما گوشت گوساله آب نمی‌شود. برای تهیه کباب لقمه بهتر است از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
۲ ـ اگر آرد سوخاری در منزل ندارید، می‌توانید از آرد گندم استفاده کنید، همچنین می‌توانید یک عدد نان باگت را خشک کنید و بعد با آسیاب پودر کنید و از آن به جای پودر سوخاری استفاده کنید.
 

تزیین و ارائه:

 
پس از پخت کباب لقمه، آن‌ها را بر روی ظرفی آراسته و همراه با نان لواش و سس مخصوص کباب سرو نمایید. می‌توانید غذای خوشمزه بدست آمده را با سبزیجات تازه، مخلفات یا ماست عرضه کنید.
 
با این آموزش ساده ولی جامع، شما هم می‌توانید در خانه کباب لقمه حرفه‌ای تهیه کرده و لذت ببرید. به عنوان یک سرآشپز خانگی حرفه‌ای، این غذا را در جستجوی طعم بهتر و محبوبتر تهیه کنید. امیدواریم که طعم بی نظیر این کباب لقمه، شما و خانواده‌تان را به خوشی میل بفرمایید.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15493 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند بازدید: 519 ساعت: 7:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
2 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
3 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
4 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
6 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
7 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
9 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 کباب بخورید تا کچل نشوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

  سه خطای رایج در وعده‌ غذایی صبحانه صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی و در عین حال یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت