یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان!


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانس‌ها و طعم دهنده‌های سرطان‌زا در واحدهای غیرمجاز،‌ گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ هزار تومان است، حال چگونه می‌شود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد به قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار می‌شود که با هر کیلوی آن می‌توان ۱۰ سیخ کباب تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظرف یکبار مصرف غیراستاندارد، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود هزار تومان می‌شود!

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین محمدی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: به هیچ عنوان به فروش غذاهای ارزان و ارزان فروشی انتقاد نداریم، اما با آشغال‌فروشی مخالفیم. اکنون تمام شهر تهران مانند سوپرمارکت پر از داروخانه شده است که اگر ریشه این بیماری‌ها را در نظر بگیریم به مواد غذایی می‌رسد.

 
وی ادامه داد: غذا می‌تواند داروی ما باشد، اما اکنون ۱۶ مدل اسانس وارد بازار شده و در غذاهای مختلف از اسانس‌هایی با طعم برنج ایرانی، زعفران، روغن کرمانشاهی و مواردی از این دست استفاده می‌شود.
 
 رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه در عین حال اظهار کرد: این اسانس‌ها در بسیاری موارد در غذاهایی که با قیمت‌های ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تومان به فروش می‌رسند، مورد استفاده قرار می‌گیرد که جای تاسف بسیار دارد.
 
محمدی افزود: اکنون حتی قیمت دنبه و چربی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار تومان است، حال چگونه می‌شود که گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و با قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار می‌شود و با هر کیلوی آن می‌توان ۱۰ سیخ کباب کوبیده تهیه کرد!؟
 
وی ادامه داد: حال اگر برنج هندی هم به این کباب اضافه و با ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد جمع شوند، در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان خواهد شد و عده‌ای این چلوکباب را به قیمت ۳۰۰۰ تومان به فروش می‌رسانند، اما باید توجه داشت این نوع غذاها مشکلات و بیماری‌های متعددی برای مردم به همراه خواهند داشت. برهمین اساس درخواست ما آن است که افراد غذای بی‌کیفت و ارزان خریداری نکرده و سراغ واحدهای بدون مجوز نروند.
 
رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه در ادامه گفت: این نوع محیط‌ها به واسطه آنکه نظارت روی کارشان صورت نمی‌گیرد می‌توانند به هر شکل کار کنند؛ بدین ترتیب ممکن است هر کارگری در این واحدها فعالیت کند و انواع باکتری‌ها و بیماری‌ها در محیط وجود داشته باشد. اصلا چگونه می‌شود که یک پیتزا به قیمت ۵۰۰۰ تومان به فروش می‌رسد؟ به هر حال باید مردم دقت داشته باشند که در تهیه غذاهای خود از مراکز مجاز استفاده کنند و بدانند که هیچ‌گاه گرانی بی‌علت و ارزانی بی‌حکمت نیست.
 
وی با بیان این که اکنون اصناف، اماکن و تعزیرات و همچنین وزارت بهداشت در شناسایی و برخورد با واحدهای متخلف تلاش بسیار دارند، توضیح داد: با وجود تمام نظارت‌ها متاسفانه مردم استقبال خوبی از این واحدها دارند و براین اساس واحدهای غیر بهداشتی و غیرمجاز مانند قارچ سبز می‌شوند، حتی براساس این شرایط گاه شاهدیم که برخی از جگرکی‌ها که حق فروش کباب ندارند آنچه از خرده‌های دل، جگر و سنگدان باقی می‌ماند چرخ کرده و به عنوان کباب کوبیده می‌فروشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13435 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان بازدید: 2919 ساعت: 3:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
4 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
5 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
6 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلفاست/واحدهای متخلف پلمب می شوند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
8 کره در کنار چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای صحیح است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
9 غذای محبوب ناصر‌الدین‌ شاه چه بود؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
10 از آشپزی بهنوش بختیاری تا غذاهای مورد علاقه‌اش ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.