فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد


پایگاه خبری لقمه: شاخص قیمت جهانی آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد در ماه نوامبر ثابت ماند و قیمت‌های بین‌المللی پایین غلات با افزایش قیمت روغن‌های گیاهی جبران شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در نوامبر به طور متوسط ۱۲۰.۴ واحد بود که در حدود اکتبر بود که پایین‌ترین میزان از مارس ۲۰۲۱ بود. شاخص ماه نوامبر نسبت به نوامبر گذشته ۱۰.۷ درصد کاهش داشته است.

 
شاخص قیمت غلات فائو در ماه نوامبر ۳ درصد در ماه کاهش یافت که منجر به کاهش شدید قیمت ذرت شد، در حالی که شاخص قیمت گندم ۲.۴ درصد کاهش یافت. با این حال، قیمت روغن نباتی نسبت به اکتبر ۳.۴ درصد افزایش یافت.
 
فائو در بیانیه‌ای اعلام کرد: قیمت‌های روغن پالم در ماه نوامبر بیش از ۶ درصد افزایش یافت که عمدتاً به دلیل خرید بیشتر کشورهای واردکننده و کاهش تولید فصلی در کشورهای عمده تولیدکننده بود.
 
شاخص قیمت لبنیات نسبت به اکتبر ۲.۲ درصد افزایش یافت. قیمت شکر در ماه نوامبر نسبت به ماه نوامبر ۱.۴ درصد افزایش یافت، اما به دلیل بدتر شدن چشم انداز تولید در تایلند و هند، به طور متوسط ۴۱.۱ درصد بیشتر از نوامبر گذشته بود.
 
در گزارش جداگانه‌ای درباره عرضه و تقاضای غلات، فائو پیش‌بینی خود را برای تولید جهانی غلات در سال جاری به رکورد ۲.۸۲۳ میلیارد تن متریک در برابر ۲.۸۱۹ میلیارد تن افزایش داد که نشان دهنده افزایش ۰.۹ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۲ است. فائو عنوان کرد که با نگاهی به فصل آینده، کاشت محصول گندم زمستانه ۲۰۲۴ در نیمکره شمالی ادامه دارد و با توجه به کاهش قیمت محصولات، رشد منطقه ممکن است محدود شود.
 
طبق گزارش رویترز، پیش‌بینی می‌شود که ذخایر جهانی غلات تا پایان فصل جاری ۲.۷ درصد افزایش یابد، در حالی که نسبت ذخیره غلات به مصرف در سال جاری و آتی  ۳۰.۸ درصد پیش‌بینی شده که نشان دهنده سطح عرضه است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15442 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر بازدید: 775 ساعت: 7:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3 متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
6 چراغ سبز بورس روشن شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
7 شاخص آلودگی هوا ناسالم شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
8 ریزش شاخص کل بورس/ ۶۰ درصد بازار منفی شدند ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
9 روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
10 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»