فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد


پایگاه خبری لقمه: شاخص قیمت جهانی آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد در ماه نوامبر ثابت ماند و قیمت‌های بین‌المللی پایین غلات با افزایش قیمت روغن‌های گیاهی جبران شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در نوامبر به طور متوسط ۱۲۰.۴ واحد بود که در حدود اکتبر بود که پایین‌ترین میزان از مارس ۲۰۲۱ بود. شاخص ماه نوامبر نسبت به نوامبر گذشته ۱۰.۷ درصد کاهش داشته است.

 
شاخص قیمت غلات فائو در ماه نوامبر ۳ درصد در ماه کاهش یافت که منجر به کاهش شدید قیمت ذرت شد، در حالی که شاخص قیمت گندم ۲.۴ درصد کاهش یافت. با این حال، قیمت روغن نباتی نسبت به اکتبر ۳.۴ درصد افزایش یافت.
 
فائو در بیانیه‌ای اعلام کرد: قیمت‌های روغن پالم در ماه نوامبر بیش از ۶ درصد افزایش یافت که عمدتاً به دلیل خرید بیشتر کشورهای واردکننده و کاهش تولید فصلی در کشورهای عمده تولیدکننده بود.
 
شاخص قیمت لبنیات نسبت به اکتبر ۲.۲ درصد افزایش یافت. قیمت شکر در ماه نوامبر نسبت به ماه نوامبر ۱.۴ درصد افزایش یافت، اما به دلیل بدتر شدن چشم انداز تولید در تایلند و هند، به طور متوسط ۴۱.۱ درصد بیشتر از نوامبر گذشته بود.
 
در گزارش جداگانه‌ای درباره عرضه و تقاضای غلات، فائو پیش‌بینی خود را برای تولید جهانی غلات در سال جاری به رکورد ۲.۸۲۳ میلیارد تن متریک در برابر ۲.۸۱۹ میلیارد تن افزایش داد که نشان دهنده افزایش ۰.۹ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۲ است. فائو عنوان کرد که با نگاهی به فصل آینده، کاشت محصول گندم زمستانه ۲۰۲۴ در نیمکره شمالی ادامه دارد و با توجه به کاهش قیمت محصولات، رشد منطقه ممکن است محدود شود.
 
طبق گزارش رویترز، پیش‌بینی می‌شود که ذخایر جهانی غلات تا پایان فصل جاری ۲.۷ درصد افزایش یابد، در حالی که نسبت ذخیره غلات به مصرف در سال جاری و آتی  ۳۰.۸ درصد پیش‌بینی شده که نشان دهنده سطح عرضه است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15442 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر بازدید: 866 ساعت: 7:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
3 متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
6 چراغ سبز بورس روشن شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
7 شاخص آلودگی هوا ناسالم شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
8 ریزش شاخص کل بورس/ ۶۰ درصد بازار منفی شدند ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
9 روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
10 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت بهتر روده و باکتری های مضر کمتر در روده مرتبط است.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »