روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی


پایگاه خبری لقمه: بر اساس گزارش فائو، شاخص قیمت مواد غذایی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای ششمین ماه متوالی در ماه سپتامبر (ماه گذشته میلادی) کاهش یافت.

  به گزارش پایگاه خبری لقمه، شاخص قیمت مواد غذایی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای ششمین ماه متوالی در ماه سپتامبر (ماه گذشته میلادی) کاهش یافت و از بالاترین رکوردهای ثبت شده در اوایل سال جاری پس از جنگ روسیه و اوکراین عقب نشینی کرد.

 
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد امروز اعلام کرد، شاخص قیمت مواد غذایی این سازمان که بیشترین کالاهای غذایی در سطح جهان را دنبال می‌کند، در ماه گذشته به طور متوسط 136.3 واحد بوده است. این رقم در ماه آگوست 137.9 واحد برآورد شده بود.
 
این شاخص در ماه مارس به رکورد 159.7 واحد رسیده بود. با این حال رقم ماه سپتامبر از مدت مشابه سال گذشته 5.5 درصد بیشتر است.
 
این کاهش ناشی از افت 6.6 درصدی ماهانه افت قیمت روغن‌های خوراکی بوده است. قیمت شکر، لبنیات و گوشت نیز کمتر از یک درصد افت داشته است.
 
اما در مقابل، شاخص قیمت غلات فائو در ماه سپتامبر 1.5 درصد نسبت به ماه قبل و قیمت گندم نیز 2.2 درصد افزایش یافته است که دلیل آن نگرانی‌ها در مورد شرایط غلات در آرژانتین و ایالات متحده، صادرات قوی اتحادیه اروپا و تشدید بی ثباتی در مورد دسترسی به غلات اوکراین از طریق بنادر دریای سیاه پس از ماه نوامبر بوده است.
 
به علت نگرانی در مورد تاثیرات جاری شدن سیل‌های شدید در پاکستان، قیمت برنج 2.2 درصد افزایش یافت.
 
در برآوردهای جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو پیش بینی خود را برای تولید جهانی غلات در سال 2022 از 2.774 میلیارد تن به 2.768 میلیارد تن کاهش داد. همچنین این برآورد 1.7 درصد کمتر از برآورد سال 2021 است.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رویترز

کد: 14967 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر بازدید: 1069 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

  کاهش چربی خون با میوه درمانی بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای پایین آوردن چربی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.