روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی


پایگاه خبری لقمه: بر اساس گزارش فائو، شاخص قیمت مواد غذایی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای ششمین ماه متوالی در ماه سپتامبر (ماه گذشته میلادی) کاهش یافت.

  به گزارش پایگاه خبری لقمه، شاخص قیمت مواد غذایی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای ششمین ماه متوالی در ماه سپتامبر (ماه گذشته میلادی) کاهش یافت و از بالاترین رکوردهای ثبت شده در اوایل سال جاری پس از جنگ روسیه و اوکراین عقب نشینی کرد.

 
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد امروز اعلام کرد، شاخص قیمت مواد غذایی این سازمان که بیشترین کالاهای غذایی در سطح جهان را دنبال می‌کند، در ماه گذشته به طور متوسط 136.3 واحد بوده است. این رقم در ماه آگوست 137.9 واحد برآورد شده بود.
 
این شاخص در ماه مارس به رکورد 159.7 واحد رسیده بود. با این حال رقم ماه سپتامبر از مدت مشابه سال گذشته 5.5 درصد بیشتر است.
 
این کاهش ناشی از افت 6.6 درصدی ماهانه افت قیمت روغن‌های خوراکی بوده است. قیمت شکر، لبنیات و گوشت نیز کمتر از یک درصد افت داشته است.
 
اما در مقابل، شاخص قیمت غلات فائو در ماه سپتامبر 1.5 درصد نسبت به ماه قبل و قیمت گندم نیز 2.2 درصد افزایش یافته است که دلیل آن نگرانی‌ها در مورد شرایط غلات در آرژانتین و ایالات متحده، صادرات قوی اتحادیه اروپا و تشدید بی ثباتی در مورد دسترسی به غلات اوکراین از طریق بنادر دریای سیاه پس از ماه نوامبر بوده است.
 
به علت نگرانی در مورد تاثیرات جاری شدن سیل‌های شدید در پاکستان، قیمت برنج 2.2 درصد افزایش یافت.
 
در برآوردهای جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو پیش بینی خود را برای تولید جهانی غلات در سال 2022 از 2.774 میلیارد تن به 2.768 میلیارد تن کاهش داد. همچنین این برآورد 1.7 درصد کمتر از برآورد سال 2021 است.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رویترز

کد: 14967 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر بازدید: 1108 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
9 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
نوشیدنی‌های موثر در رفع آکنه اگر می‌خواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوش‌های مزاحم و دانه‌های سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید.
تخم مرغ آب پز یا سفیده آن؟ توصیه تمام متخصصان علم تغذیه و پزشكان این است كه تا می‌توانید مواد غذایی با کیفیت‌تر بخورید.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.