روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی


پایگاه خبری لقمه: بر اساس گزارش فائو، شاخص قیمت مواد غذایی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای ششمین ماه متوالی در ماه سپتامبر (ماه گذشته میلادی) کاهش یافت.

  به گزارش پایگاه خبری لقمه، شاخص قیمت مواد غذایی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برای ششمین ماه متوالی در ماه سپتامبر (ماه گذشته میلادی) کاهش یافت و از بالاترین رکوردهای ثبت شده در اوایل سال جاری پس از جنگ روسیه و اوکراین عقب نشینی کرد.

 
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد امروز اعلام کرد، شاخص قیمت مواد غذایی این سازمان که بیشترین کالاهای غذایی در سطح جهان را دنبال می‌کند، در ماه گذشته به طور متوسط 136.3 واحد بوده است. این رقم در ماه آگوست 137.9 واحد برآورد شده بود.
 
این شاخص در ماه مارس به رکورد 159.7 واحد رسیده بود. با این حال رقم ماه سپتامبر از مدت مشابه سال گذشته 5.5 درصد بیشتر است.
 
این کاهش ناشی از افت 6.6 درصدی ماهانه افت قیمت روغن‌های خوراکی بوده است. قیمت شکر، لبنیات و گوشت نیز کمتر از یک درصد افت داشته است.
 
اما در مقابل، شاخص قیمت غلات فائو در ماه سپتامبر 1.5 درصد نسبت به ماه قبل و قیمت گندم نیز 2.2 درصد افزایش یافته است که دلیل آن نگرانی‌ها در مورد شرایط غلات در آرژانتین و ایالات متحده، صادرات قوی اتحادیه اروپا و تشدید بی ثباتی در مورد دسترسی به غلات اوکراین از طریق بنادر دریای سیاه پس از ماه نوامبر بوده است.
 
به علت نگرانی در مورد تاثیرات جاری شدن سیل‌های شدید در پاکستان، قیمت برنج 2.2 درصد افزایش یافت.
 
در برآوردهای جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو پیش بینی خود را برای تولید جهانی غلات در سال 2022 از 2.774 میلیارد تن به 2.768 میلیارد تن کاهش داد. همچنین این برآورد 1.7 درصد کمتر از برآورد سال 2021 است.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رویترز

کد: 14967 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر بازدید: 727 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
6 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
7 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 فروش ملک تجاری کوروش کمپانی در مزایده تملیکی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه