تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم


پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان مرجع تعیین شده ملی، با حمایت صندوق اقلیم سبز همکاری خود را برای تقویت تاب‌آوری در برابر تغییرات اقلیمی آغاز کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فائو و سازمان حفاظت محیط زیست به‌تازگی پروژه‌ای با عنوان «تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با مالکیت ملی، سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم» را امضا کرده‌اند. این پروژه گامی مهم در جهت همسویی استراتژی‌های ملی با اقدامات اقلیمی و ترویج توسعه پایدار است.

 
ایران همانند بسیاری از کشور‌ها با چالش‌های تغییرات اقلیمی مواجه است و تلاش می‌کند با اثرات نامطلوب آن از جمله تشدید خشکسالی و سیل‌های فاجعه‌بار که مشکلات کمبود آب را تشدید کرده و بر اکوسیستم، تنوع زیستی، تولید غذا و اقتصاد تاثیر می‌گذارد، به‌طور موثری مقابله کند.
 
برنامه اقدام راهبردی ملی ایران برای تغییر اقلیم، نقشه راه جامعی را برای سازگاری و کاهش اثرات تغییر اقلیم، مشروط به تامین حمایت‌های مالی و فنی تحت چارچوب همکاری با سازمان ملل متحد در زمینه تغییرات آب و هوایی فراهم کرده است.
 
با مشارکت همه ذی‌نفعان کلیدی از جمله دولت، بخش خصوصی و سازمان‌های غیردولتی، کارگاه آغازین این پروژه امروز (دوشنبه، ۲۹ مرداد) برگزار شد که به‌عنوان آغاز رسمی این ابتکار مهم، زمینه را برای تلاش‌های مشترک در به‌منظور دستیابی به تاب‌آوری در برابر تغییرات اقلیمی در کشور فراهم می‌کند.
 
این ابتکار متحول‌کننده بین ایران، فائو و صندوق اقلیم سبز، تقویت تاب آوری کشور در برابر تغییرات اقلیمی از طریق یک رویکرد چند وجهی را مورد هدف قرار داده است.
 
با تقویت همکاری با صندوق اقلیم سبز و سایر موسسات مالی مرتبط، این طرح به دنبال ایجاد دسترسی مستقیم به منابع صندوق است و تلاش دارد ملاحظات تغییر اقلیم را در برنامه‌ریزی توسعه بهبود بخشد. این اقدام با هدف تسهیل سرمایه‌گذاری‌های استراتژیک در زمینه‌های مرتبط با آب و هوا، راه را برای این سرمایه‌گذاری‌ها هموارتر می‌کند. 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 
به‌علاوه، با فراهم کردن دسترسی به فناوری‌های پیشرفته مقاوم در برابر شرایط اقلیمی و با جلب مشارکت بخش‌های مرتبط و بخش خصوصی در طرح‌های اقدام اقلیمی، ایران در پی توسعه یک شبکه قوی از پروژه‌های اقلیمی است که با اولویت‌های ملی و استاندارد‌های صندوق اقلیم سبز همخوانی دارد.
 
نتایج پیش‌بینی شده این طرح شامل تقویت سازوکار‌های هماهنگی ملی، توسعه استراتژی‌های دسترسی مستقیم به صندوق اقلیم سبز، به‌روزرسانی برنامه کشوری صندوق و ایجاد یک مرکز ملی دانش در زمینه تغییر اقلیم است.
 
این مرکز ملی دانش به‌عنوان یک منبع حیاتی برای انتشار دانش فنی و افزایش آگاهی عمومی عمل می‌کند و در نهایت به افزایش انعطاف‌پذیری ملی و توسعه پایدار کمک خواهد کرد.

نقل از :آنا

کد: 15605 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد بازدید: 553 ساعت: 2:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
2 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
3 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
4 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
5 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
6 ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
7 روایت فائو از کاهش شاخص قیمت مواد غذایی برای 6 ماه متوالی ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
8 آمار رسمی از کاهش قیمت جهانی غذا ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ مرداد
9 تاثیر جنگ روسیه و اوکراین بر قیمت جهانی گندم ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
10 افزایش تعداد گرسنگان جهان برای سومین سال متوالی ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم درمانی در فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: رژیم درمانی تنها روش کنترل این ب...

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.