نجات سر یک بچه از زود پز!


مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک ساله بازی گوش در شهر گراب شهرستان بویراحمد خبر داد.

 

به گزارش پایگاه خبری لقمه، «محمد رستمی» در تشریح جزئیات این حادثه که روز چهارشنبه یکم آبان ماه رخ داد، گفت: سر یک پسر بچه یک ساله از شهر گراب، مرکز بخش لوداب در شهرستان بویراحمد بعلت بازی گوشی، در ظرفی گیر افتاد.

وی اظهارکرد: پس از هماهنگی با آتش نشانی و انتقال این پسر بچه به شهر یاسوج، توسط تیم امداد و نجات ایستگاه مرکزی این شهر با کادر تخصصی و استفاده از هیدرولیک و دیگر امکانات، ساعت ۱۶ امروز سر این پسر بچه صحیح و سالم از ظرف بیرون آورده شد.

شهر گراب در ۸۵ کیلومتری شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده و مرکز بخش لوداب از توابع شهرستان بویراحمد است.

 بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 14060 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان بازدید: 3831 ساعت: 2:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
3 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
9 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
10 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
11 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژ...

  درمان‌های طب سنتی برای تسکین درد دندان برای تسکین دندان درد توصیه می‌شود که سیر و پیاز را...

  خواص آب گیلاس آب گیلاس نه‌ تنها نوشیدنی خوش‌طعمی است بلکه فوائد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
آیا کرم حلزون می‌تواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند از اواخر سال گذشته بود که با شروع تبلیغ کرم‌های "حلزون" از رسانه ملی، سوالات مردم درباره سلامت و میزان اثربخشی این محصول که پیش از این در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و غیرمجاز اعلام می‌شد، شروع شد؛ محصولی که با پخش از تلویزیون مهر تایید دریافت کرده بود و حالا با لغو مجوز تولید کارخانه تولید کننده در هفته گذشته، این محصول به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده است.