رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد مطرح کرد؛
رقابت تلفات الکل و کرونا در یزد


پایگاه خبری لقمه: محمدرضا میرجلیلی از مرگ پنج نفر به دلیل مسمومیت الکلی در استان یزد خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمدرضا میرجلیلی در گفتگو با خبرگزاری مهر با اشاره به اینکه بر اساس اعلام وزارت بهداشت، یزد اکنون به لحاظ میزان ابتلاء در زمینه کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد، اظهار داشت: علاوه بر کرونا، مسمومیت با الکل نیز به دلیل باورهای غلطی که در این زمینه وجود دارد، در حال افزایش است.

وی افزود: به دنبال توزیع الکل تقلبی توسط برخی افراد سودجو، تعداد جان باختگان مسمومیت الکلی در استان به پنج نفر و تعداد مسمومان هم به ۳۰ تن رسید و به نظر می‌رسد با افزایش شمار جان باختگان و افراد بستری به خاطر مسمومیت الکلی در کمال تعجب رقابت تنگاتنگی میان این مسئله و ویروس کرونا در کشور وجود دارد.

میرجلیلی ادامه داد: همچنین تاکنون یک مورد مرگ مغزی و دو مورد هم مشکوک به نابینایی ناشی از مسمومیت با متانول در استان به ثبت رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد افزود: در حال حاضر مسمومان در بخش آی سی یو بیمارستان‌های شهید بهشتی تفت و شاه ولی بستری و تحت درمان هستند.

میرجلیلی با اشاره به علائم مسمومیت با الکل تصریح کرد: تاری دید، سرگیجه و عدم تعادل از علائم عمده مسمومیت با الکل است و در صورت مشاهده این علائم به سرعت با اورژانس ١١٥ تماس بگیرند.

وی با بیان این‌که بر اساس شواهد و منابع علمی، مصرف خوراکی الکل چه نوع طبی و چه در نوع صنعتی هیچ‌گونه تأثیری در جلوگیری از ابتلاء به ویروس کرونا ندارد، عنوان کرد: فقط استعمال موضعی الکل طبی یا سفید برای ضدعفونی سطوح و دست‌ها است که ویروس کرونا را از بین برده و مانع انتشار و ابتلاء به بیماری کرونا می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تصریح کرد: مصرف مشروبات الکلی و نیز موادمخدر باعث تضعیف سیستم ایمنی و در نتیجه احتمال بیشتر ابتلاء و در صورت ابتلاء، احتمال مرگ ناشی از ویروس کرونا افزایش می‌یابد.

میرجلیلی با اشاره به اینکه در خانه ماندن و رعایت موازین بهداشتی به‌ویژه شستن دست‌ها، از مهم‌ترین راهکارهای پیشگیری به این بیماری عنوان شده است، یادآور شد: بهتر است هم استانی‌ها راه‌های واهی برای مقابله با این بیماری را در پیش نگرفته و مشکلات حوزه بهداشت و درمان را دوچندان نکنیم.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14073 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين بازدید: 1628 ساعت: 4:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
2 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
3 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
4 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
5 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
6 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
7 ۲۹۳ نفر با مشروبات الکلی مسموم شدند/ ۲۵ مرگ و ۳ مرگ مغزی ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر
8 استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
9 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
شما هم وقتی استرس دارید، زیاد می‌خورید؟ برخی از افراد برای فروکش کردن میزان استرس و اضطراب خود به خوردن رو می‌آورند.
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.