کار سخت تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی در جلب اعتماد مصرف کنندگان


پایگاه خبری لقمه: صدار بکتاش دو دلیل دسترسی سخت به مواد اولیه و اطلاع مصرف کنندگان از تکنولوژی بالای لوازم خانگی روز جهان را دو مانع بر سر راه تولید کنندگان داخلی دانست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، صدرا بکتاش دبیر اقتصادی روزنامه هفت صبح در گفتگو با رادیو اقتصاد کاهش قیمت ارز و پایان یافتن مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن را مهمترین اخبار یکی دو روز گذشته عنوان کرد و در ادامه به موضوع لوازم خانگی پرداخت و گفت: قشنگ و شیک و خالی و هیچ وصف سه فروشگاه اینترنتی متعلق به سه برندی است که لوازم خانگی ایرانی عرضه می کنند.
 
وی افزود: ما بعد از خروج اجباری برندهای مشهور کره ای از بازار ایران نگرانی هایی بوجود آمد تا اینکه اعلام شد برندهای ایرانی هم می توانند نیاز بازار را تامین کنند. امیدواری اولیه را که کنار بگذاریم یک فرصت یک ساله ای بوجود آمد تا بتوانیم بررسی کنیم که آیا می توانند آنچه که از آنها انتظار داریم را برآورده سازند.
 
این روزنامه نگار ادامه داد: به نظر می رسد که باید کمی با دیده تردید به آنها نگاه کرد و این به دو دلیل است. اول اینکه سختی دسترسی به مواد اولیه و دیگری نیاز بسیار زیاد بازار لوازم خانگی که بیش از توان تولید آنها تا این لحظه است. چرا که تکنولوژی این لوازم تا حد زیادی ارتقاء یافته است و مصرف کننده ایرانی هم تا حد زیادی به جدیدترین تکنولوژی ها دسترسی داشته و این شرایط را برای تطبیق تولید کننده های داخلی با نیاز بازار سخت کرده است.
 
محمدرضا مهدیار اسماعیلی هم در همین زمینه گفت: به دلیل وابستگی شدیدی که از نظر نهاده در لوازم خانگی به خارج از کشور داریم و ایجاد ارزش افزوده کمی که در این بخش در کشور داریم، شاید در این دوره ها که امکان ورود نهاده و مواد اولیه محدود می شود آسیب ها بیشتر به چشم می آید و حجم وسیع بازار لوازم خانگی ایجاب می کند که این فرصت را برای کشورمان یادآوری کنیم که بازار لوازم خانگی در کشور ما می تواند بازاری ارزشمند برای ورود صنعتگران وتولید کنندگان است که اشتغال زایی وسیعی هم ایجاد می کند که متاسفانه طی سالهای طولانی همواره این بازر تحت تاثیر کالاهای خارجی بوده است.
 
 
 



کد: 14162 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ جمعه ۲ آبان بازدید: 2651 ساعت: 12:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماست، بمب کلسیم کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.