کار سخت تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی در جلب اعتماد مصرف کنندگان


پایگاه خبری لقمه: صدار بکتاش دو دلیل دسترسی سخت به مواد اولیه و اطلاع مصرف کنندگان از تکنولوژی بالای لوازم خانگی روز جهان را دو مانع بر سر راه تولید کنندگان داخلی دانست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، صدرا بکتاش دبیر اقتصادی روزنامه هفت صبح در گفتگو با رادیو اقتصاد کاهش قیمت ارز و پایان یافتن مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن را مهمترین اخبار یکی دو روز گذشته عنوان کرد و در ادامه به موضوع لوازم خانگی پرداخت و گفت: قشنگ و شیک و خالی و هیچ وصف سه فروشگاه اینترنتی متعلق به سه برندی است که لوازم خانگی ایرانی عرضه می کنند.
 
وی افزود: ما بعد از خروج اجباری برندهای مشهور کره ای از بازار ایران نگرانی هایی بوجود آمد تا اینکه اعلام شد برندهای ایرانی هم می توانند نیاز بازار را تامین کنند. امیدواری اولیه را که کنار بگذاریم یک فرصت یک ساله ای بوجود آمد تا بتوانیم بررسی کنیم که آیا می توانند آنچه که از آنها انتظار داریم را برآورده سازند.
 
این روزنامه نگار ادامه داد: به نظر می رسد که باید کمی با دیده تردید به آنها نگاه کرد و این به دو دلیل است. اول اینکه سختی دسترسی به مواد اولیه و دیگری نیاز بسیار زیاد بازار لوازم خانگی که بیش از توان تولید آنها تا این لحظه است. چرا که تکنولوژی این لوازم تا حد زیادی ارتقاء یافته است و مصرف کننده ایرانی هم تا حد زیادی به جدیدترین تکنولوژی ها دسترسی داشته و این شرایط را برای تطبیق تولید کننده های داخلی با نیاز بازار سخت کرده است.
 
محمدرضا مهدیار اسماعیلی هم در همین زمینه گفت: به دلیل وابستگی شدیدی که از نظر نهاده در لوازم خانگی به خارج از کشور داریم و ایجاد ارزش افزوده کمی که در این بخش در کشور داریم، شاید در این دوره ها که امکان ورود نهاده و مواد اولیه محدود می شود آسیب ها بیشتر به چشم می آید و حجم وسیع بازار لوازم خانگی ایجاب می کند که این فرصت را برای کشورمان یادآوری کنیم که بازار لوازم خانگی در کشور ما می تواند بازاری ارزشمند برای ورود صنعتگران وتولید کنندگان است که اشتغال زایی وسیعی هم ایجاد می کند که متاسفانه طی سالهای طولانی همواره این بازر تحت تاثیر کالاهای خارجی بوده است.
 
 
 



کد: 14162 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ جمعه ۲ آبان بازدید: 2471 ساعت: 12:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.