ناصر نبی پور: افزایش هزینه تمام شده تولید باعث گرانی تخم مرغ شده است


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی اتحادیه مرکزی مرغداران میهن گفت:

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ناصر نبی پور در گفتگو با رادیو اقتصاد اظهار داشت: متاسفانه تمامی مولفه ها و نهاده های تولید مرغ و تخم مرغ در کشور رو به افزایش و تولیدکنندگان به شدت تحت فشار هستند.تولید کنندگان به رغم تمامی مشکلات همچنان در صحنه تولید حضور دارند.


نبی پور با در خواست حمایت واقعی دولت از تولیدکنندگان در حوزه های مختلف بالاخص مرغ و تخم مرغ در این شرایط سخت گفت: ستاد تنظیم بازار به شرط در اختیار گذاشتن صد درصد نهاده ذرت و سویا به نرخ مصوب، قیمت هر کیلو تخم مرغ را ۱۲ هزار تومان تعیین کرد؛ درحالیکه متاسفانه ذرت و سویا به قیمت مصوب و صد درصد به دست تولید کننده نرسید.


نبی پور اظهارداشت: در حال حاضر تخم مرغ کمتر از نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار عرضه می‌شود و میانگین قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ در ۹ ماهه گذشته در درب مرغداری حدود ۱۰ هزار و ۴۲۳ تو مان بوده این در حالی که ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب هر کیلو تخم مرغ را ۱۲ هزار تومان اعلام کرده است ضمن اینکه قیمت تمام شده تولید به شدت افزایش یافته است.

سخنگوی اتحادیه مرکزی مرغداران میهن تصریح کرد: سویا و ذرتی که دولت قرار بوده به ترتیب به قیمت ۲۷۰۰ و ۱۵۰۰ تومان در اختیار تولید کننده قرار دهد امروز مرغدار باید بابت هرکیلوگرم سویا ۱۷ هزار تومان و برای ذرت ۴۳۰۰ پول پرداخت کند.


 در ادامه با بیان اینکه هزینه تمام شده تولید تخم مرغ با افزایش قیمت مولفه ها و نهاده ها به شدت بالا رفته است، تشریح کرد: دولت در یک ماه گذشته قیمت سویا و ذرت را به ترتیب ۱۵ و ۳۰ درصد افزایش داده است. قیمت واکسن و داروی مورد نیاز مرغداران برای پرورش مرغ ۷۰۰ درصد رشد پیدا کرده است.
ناصر نبی پور تاکید کرد: همه چیز را نباید به گردن تولید کننده انداخت بلکه مشکلات را باید بصورت ریشه ای رفع کرد.


خبرنگار: آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14198 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر بازدید: 2077 ساعت: 11:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی بیماریم چه بخوریم؟ وقتی که بیمار هستید، داشتن یک رژیم غذایی صحیح و سا...

  راهکارهای تغذیه ای کنترل چربی خون پایگاه خبری لقمه: حمید حاجی فرجی ضمن تشریح دلایل ا...

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.
بخور نخورهای خواب‌آلودگی بهاره انواع میوه و آب‌میوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها در طول روز می‌تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.