گزارش تصویری جشن پنجمین سال برگزاری مسابقات سفره‌های ایرانی اسلامی




عکس ها از محسن فلاحی و آزاده فضلی

جشن پنجمین سال برگزاری مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی با حضور اساتید پیشکسوت عکاسی ایران و جمع کثیری از عکاسان شرکت کننده در این مسابقات، شامگاه 15 مردادماه در گالری شماره 2 خانه عکاسان برگزار شد.

همزمان با این مراسم، نمایشگاه عکسی از آثار منتخب چهار دوره گذشته مسابقات عکاسی از سفره های افطاری که یکی از هار موضوع مدنظر مسابقات عکس سفره های ایرانی اسلامی است، افتتاح شد. این نمایشگاه شامل 35 اثر از 26 عکاس است که مربوط به مراسمی از ایران و کشورهایی نظیر عربستان، قطر، لبنان و پاکستان است.








محمدصالح حجت الاسلامی (طراح و دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی)


رسول اولیا زاده (رییس خانه عکاسان و داور مسابقات)- محمدصالح حجت الاسلامی (طراح و دبیر مسابقات)


سخنرانی هیات داوران و دبیر مسابقات


رسول اولیا زاده- محمدمهدی رحیمیان (عضو شورای سیاستگذاری)- فرزاد هاشمی (رییس انجمن عکاسان ایران و داور مسابقات)- محمدصالح حجت الاسلامی







مراسم اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقه سفره های هفت سین










گوشه ای از مراسم افطار در پایان جشن پنج سالگی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی




کد: 1426 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ مرداد بازدید: 5424 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
چگونه غذای سالم‌تری مصرف کنیم؟ تغذیه، عامل اساسی در سلامت جسم و روان انسان‌هاست و از این رو شایسته است که مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.