پایگاه خبری صفحه اقتصاد به جمع رسانه های برخط پیوست


پایگاه خبری لقمه: در جلسه امروز دوشنبه 28 تیر ماه 1400 هیات نظارت بر مطبوعات، مجوز پایگاه خبری صفحه اقتصاد به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی جواد نبوتی صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اقتصاد ایران چند دهه است که با معضلات حادی مثل نرخ تورم دورقمی، نرخ بیکاری بالای ده‌ درصد و صد البته نرخ بیکاری بالای بیست درصد جوانان تحصیل کرده، اثرات شرایط مالی بر پس انداز و سرمایه گذاری و رشد اقتصادی، مشکلات صادرات و واردات، قطع وابستگی اقتصاد و بودجه کشور به درآمدهای نفتی و در عین حال مالی شدن اقتصاد پس از کاهش درآمدهای نفتی، رشد کم سابقه نقدینگی بدون اینکه این نقدینگی، وارد قسمت های تولید و اقتصاد شود و همچنین فضای متلاطم سرمایه گذاری مواجه است.

در چنین فضایی پایگاه خبری - تحلیلی صفحه اقتصاد در چارچوب دغدغه‌های مقام معظم رهبری به ویژه در حوزه اقتصاد مقاومتی، «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» و رونق تولید با بهره‌گیری از متخصصین اقتصادی و همچنین استفاده از مقالات علمی و پژوهشی به دنبال اثرگذاری مناسب بر فضای اقتصادی کشور است. در این راه، دید موشکافانه به اخبار و مطالب مرتبط با سیاست گذاری‌های اقتصادی و در عین حال نگاه کارشناسی به تحولات اقتصادی خارجی موثر بر اقتصاد ایران از جمله اهداف این پایگاه خبری تحلیلی است. در عین حال بهره گیری از نظریات کارشناسی مراکز علمی پژوهشی، کارشناسان دولتی و کارشناسان مستقل از جمله ابزارهایی است که این رسانه به دنبال آن است. با توکل بر خدا در این مسیر پرتلاطم و سخت بتوانیم قدم های بزرگی را برداریم.

اهداف پایگاه خبری صفحه اقتصاد

1- انتشار اطلاعات و اخبار اقتصادی مربوط به فعالیت های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در گستره داخلی و خارجی ، انتشار اخبار و مطالب به روز و صحیح در زمینه‌های ارز ، طلا ، مسکن، خودرو، بورس ، بیمه، مالیات، بانک و ...

۲- کوشش برای گسترش همگانی صحیح علمی اقتصادی متناسب با مشخصات ارزشی و بومی ایران اسلامی.

۳- تلاش برای ترویج بعدهای اقتصادی فعالیت‌های غیراقتصادی.

۴- تلاش برای ارتقای دانش و علم اقتصادی مردم متناسب با نیاز توسعه‌ای کشور.

پایگاه خبری و تحلیلی صفحه اقتصاد ضمن فعالیت در چهارچوب اهداف مقدس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران، انتشار صادقانه اخبار و در کنار آن گردآوری تحلیل ها و گزارشات برای خوانندگان و مخاطبین با استفاده از خبرنگاران و نویسندگان مجرب اقتصادی و کارشناسان مستعد و صاحب نظر است.

پایگاه خبری صفحه اقتصاد پیشرفت سطح بینش و آگاهی جامعه را از اهداف خود می‌داند به همین دلیل تلاش دارد تا بیشتر بر آن بخش از اخباری که در تصمیم سازی و یا شکل گیری آزاد افکار عمومی نقش دارد، تاکید نماید.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14371 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير بازدید: 1043 ساعت: 1:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
3 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
4 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
11 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم غذایی زنانه! مصرف مكمل‌های روغن ماهی به مدت 10 سال، خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش می‌دهد.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
مواد غذایی کلیدی برای سلامت ریه ها سلول‌های ریه مدام با آلاینده‌ها و سمومی که تنفس می‌شوند در معرض آسیب قرار دارند، اگر مواد مغذی که می‌توانند این سموم را خنثی و دفع کنند به موقع در دسترس سلول‌های ریه نباشند ریه‌ها به تدریج دچار آسیب جدی می‌‌شوند.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.