در جمع خبرنگاران عنوان شد:
کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال


پایگاه خبری لقمه: معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت می گوید: طی یک همکاری سه جانبه بین وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر صنایع غذایی وزارت صمت واردات دارو تا پایان سال به میزان 50 درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، گفت: در قالب این تفاهم‌نامه تلاش می‌شود تا به اهداف امسال در حوزه صنایع عمومی با رویکرد تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین دست یابیم.  پیرو نامگذاری امسال، اولین جلسه کاری وزیر صمت با مجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد و لذا در آن جلسه مکلف شدیم تا شاخص‌های صنعتی شدن تولید دانش بنیان و هم شاخص‌های دانش بنیان شدن تولیدات صنعتی را به عنوان دو راهبرد اصلی دنبال کنیم. 

وی بیان کرد: به دلیل اینکه تفاهم نامه مذکور یک تفاهم‌نامه عملیاتی باشد چند هدف‌گذاری خاص نیز مدنظر بود که یکی از آن موارد کاهش واردات دارو است. 

 معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه  ارزش واردات سالانه دارو حدود 2 میلیارد دلار است، افزود: طی همکاری با برخی از پتروشیمی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه داروهای بیوتکنولوژی و  همچنین  همکاری سه جانبه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر صنایع غذایی و دارویی وزارت صمت می‌توان کاهش 50 درصدی در حوزه واردات دارو را رقم زد. با کاهش 50 درصدی واردات دارو حدود 50 درصد یعنی یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی رقم خواهد خورد.

 وی گفت: بازارهای منطقه‌ای و بازارهای خوبی در سطح جهان برای داروهای با کیفیت ایرانی وجود دارد که از قبل هم تقاضا داشتند اما با توجه به اینکه تاکنون ارز 4200 تومانی به دارو اختصاص می‌یافت ترجیح بر این بود که این ارزبری برای مصرف داخلی باشد لذا با توجه به حذف ارز ترجیحی و اعمال آن به روش‌های دیگر ما می‌توانیم از ظرفیت تولید دارویی کشور در بازاریابی صادراتی نیز استفاده کنیم. 

برادران با اشاره به انعقاد یک تفاهم نامه دیگر بین وزارت صمت و سازمان غذا و دارو گفت: در این تفاهمنامه مقرر شده است تا هزینه‌های تحقیق و توسعه در قیمت‌گذاری محصولات  اعمال شود که این مهم کمک می‌کند تا واحدهیا صنعتی هزینه‌هیا بیشتری را جذب نیروهیا دانش بنیان کنند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14718 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين بازدید: 544 ساعت: 3:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرونده مطالبات گندمکاران با اعلام شرکت بازرگانی دولتی ایران بسته شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
2 اعلام جزئیات حمایت دولت از کشت قراردادی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۳۱ شهريور
3 افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
4 کارنامه یکساله وزارت بهداشت در دولت سیزدهم ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
5 تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401 ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير
6 خرید ۳۷ هزار تن مرغ و تخم مرغ مازاد از نتولیدکنندگان ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۳ تير
7 دستور وزیر جهاد کشاورزی برای کمک به زلزله‌زدگان هرمزگان ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۲ تير
8 انتصاب سرپرست جدید سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير
9 ۹ تخلف وزارت جهاد کشاورزی در ماجرای «آریو تجارت سهیل» ۱۴۰۱ جمعه ۳ تير
10 تعریف ۵ اولویت کالایی در قالب طرح جامع مبارزه با کالاهای قاچاق ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
11 معاون وزیر جهاد کشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون تن است ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

  غذا و میوه‌های فریزری چه ضررهایی دارند؟ فریز كردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
مقابله با استرس و اضطراب‌ با این گیاهان دارویی استرس، اضطراب، فشارهای روحی! نگرانی و دلهره! نگرانی از دیر رسیدن، نگرانی از عدم موفقیت، ترس از آینده، ترس از بی‌پولی، استرس‌های شغلی و تحصیلی و هزار و یک دلیل دیگر که باعث می‌شوند اضطراب تمام وجود آدم رابگیرد و امانش را ببرد.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »