در جمع خبرنگاران عنوان شد:
کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال


پایگاه خبری لقمه: معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت می گوید: طی یک همکاری سه جانبه بین وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر صنایع غذایی وزارت صمت واردات دارو تا پایان سال به میزان 50 درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک معاونت صنایع عمومی وزارت صمت با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران، گفت: در قالب این تفاهم‌نامه تلاش می‌شود تا به اهداف امسال در حوزه صنایع عمومی با رویکرد تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین دست یابیم.  پیرو نامگذاری امسال، اولین جلسه کاری وزیر صمت با مجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد و لذا در آن جلسه مکلف شدیم تا شاخص‌های صنعتی شدن تولید دانش بنیان و هم شاخص‌های دانش بنیان شدن تولیدات صنعتی را به عنوان دو راهبرد اصلی دنبال کنیم. 

وی بیان کرد: به دلیل اینکه تفاهم نامه مذکور یک تفاهم‌نامه عملیاتی باشد چند هدف‌گذاری خاص نیز مدنظر بود که یکی از آن موارد کاهش واردات دارو است. 

 معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه  ارزش واردات سالانه دارو حدود 2 میلیارد دلار است، افزود: طی همکاری با برخی از پتروشیمی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در حوزه داروهای بیوتکنولوژی و  همچنین  همکاری سه جانبه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و دفتر صنایع غذایی و دارویی وزارت صمت می‌توان کاهش 50 درصدی در حوزه واردات دارو را رقم زد. با کاهش 50 درصدی واردات دارو حدود 50 درصد یعنی یک میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی رقم خواهد خورد.

 وی گفت: بازارهای منطقه‌ای و بازارهای خوبی در سطح جهان برای داروهای با کیفیت ایرانی وجود دارد که از قبل هم تقاضا داشتند اما با توجه به اینکه تاکنون ارز 4200 تومانی به دارو اختصاص می‌یافت ترجیح بر این بود که این ارزبری برای مصرف داخلی باشد لذا با توجه به حذف ارز ترجیحی و اعمال آن به روش‌های دیگر ما می‌توانیم از ظرفیت تولید دارویی کشور در بازاریابی صادراتی نیز استفاده کنیم. 

برادران با اشاره به انعقاد یک تفاهم نامه دیگر بین وزارت صمت و سازمان غذا و دارو گفت: در این تفاهمنامه مقرر شده است تا هزینه‌های تحقیق و توسعه در قیمت‌گذاری محصولات  اعمال شود که این مهم کمک می‌کند تا واحدهیا صنعتی هزینه‌هیا بیشتری را جذب نیروهیا دانش بنیان کنند.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14718 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين بازدید: 1628 ساعت: 3:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عجیب‌ترین روش های خوراکی مقابله با سرماخوردگی غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از غذاهای پرکالری خاصیت دا...

  تاثیر ناچیز طب سوزنی بر چاقی! لقمه: یک پزشک طب سوزنی گفت: طب سوزنی برخلاف داروها...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل سخنرانی دوم دكتر غلامعلی حداد عادل در سلسله سخنرانی های خود با عنوان فرهنگ ایران به موضوع "سفره ایرانی پرداخته است و به صورت اجمالی ابعاد مختلف خورد و خوراک ایرانی را مورد بررسی قرار داده اند.
تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی پایگاه خبری لقمه: معمولا جذابیت ها و زیبایی های جشن یلدا بیشتر مورد توجه است اما این مناسبت همچون سایر آداب و رسوم زیبای ایرانی ابعاد دیگری هم دارد که از آن جمله می توان اثرش بر امنیت شغلی بخشی از کشاورزان ایرانی را هم ذکر کرد.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...