نوشیدن قهوه قبل از خوردن صبحانه ممنوع


پایگاه خبری لقمه: نوشیدن قهوه می‌تواند تولید اسید در معده را افزایش دهد و اگر پیش از این کار چیزی نخورده باشید، اسید می‌تواند به پوشش داخلی معده آسیب وارد کرده و موجب سوء هاضمه و سوزش سر دل شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «برای بسیاری از مردم جهان نوشیدن قهوه صبحگاهی یک ضرورت محسوب می‌شود. شاید هیچ زنگ هشداری بهتر از یک لیوان گرم از نوشیدنی مورد علاقه شما نباشد. همچنین، نیازی نیست درباره این عادت روزانه خود احساس گناه داشته باشید. نوشیدن قهوه می‌تواند فواید سلامت مختلفی را ارائه کند که از آن جمله می‌توان به محافظت از مغز در برابر زوال عقل اشاره کرد اما باید یک نکته را به خاطر داشته باشید و آن عدم نوشیدن قهوه با معده خالی است.

 

قهوه می‌تواند تاثیری جدی بر دستگاه گوارش شما داشته باشد. نوشیدن قهوه می‌تواند تولید اسید در معده را افزایش دهد و اگر پیش از این کار چیزی نخورده باشید، اسید می‌تواند به پوشش داخلی معده آسیب وارد کرده و موجب سوء هاضمه و سوزش سر دل شود. این شرایط برای قهوه بدون کافئین نیز صادق است.
 
اما این تنها خطر مرتبط با نوشیدن قهوه با معده خالی نیست. انجام این کار می‌تواند موجب عصبانیت، آشفتگی و اثرات دیگر، از جمله تغییرات خلقی شود. همچنین، نوشیدن قهوه با معده خالی می‌تواند موجب افزایش نشانه‌های اضطراب شود و ضربان قلب، تحریک‌پذیری و ناتوانی در تمرکز را افزایش دهد.
نوشیدن قهوه به تنهایی هنگام صبح می‌تواند ریتم شبانه‌روزی را نیز تخریب کند. زمانی که از خواب بیدار می‌شوید، ساعت داخلی بدن انسان هورمونی به نام کورتیزول را ترشح می‌کند و احساس هوشیاری و انرژی را در شما ایجاد می‌کند. با این حال بر خلاف انتظار شما، پژوهش‌ها نشان داده‌اند که مصرف قهوه موجب کاهش سطوح کورتیزول می‌شود. در نتیجه، نوشیدن قهوه صبحگاهی می‌تواند بیشتر احساس خواب آلودگی را در فرد ایجاد کند.
 
البته افراد بسیاری سال‌هاست با معده خالی قهوه مصرف می‌کنند و احساس یا شرایط ناخوشایندی برای آنها شکل نمی‌گیرد. اگر این وضعیت برای شما نیز صدق می‌کند می‌توانید همچنان به نوشیدن قهوه صبحگاهی خود ادامه دهید! اما برای افراد دیگر نوشیدن قهوه همراه با صبحانه‌ای کامل یا حداقل در شرایطی که معده خالی نیست، توصیه می‌شود.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 13439 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 2801 ساعت: 11:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
8 کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
9 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
10 جام‌جهانی قهوه چگونه برگزار می‌شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
11 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
فریدون مهربانی مالک ساندوچی مشهور به فری کثیف درگذشت/راز موفقیت فریدون پایگاه خبری لقمه: فریدون مهربانی مدیر 80 ساله ساندویچی فریدون معروف به فری کثیف عصر روز گذشته در گذشت.