به گزارش لقمه، یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه طب سنتی برای زنان باردار بایدها و نبایدهایی را برای داشتن فرزند سالم توصیه میکند، گفت: خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بیخطر است اما در ماههای بعد برای جنین مضر است.دکتر روشنک قدس گفت با بیان اینکه یبوست در دوران بارداری بسیار شایع است، افزود: با تنظیم مزاج استفاده از غذاهای مغذی مانند شوربای ساده شامل مرغ، ادویه گرم، سبزیجات و همچنین سوپ چرب توصیه میشود و پرهیز از پرخوری در پیشگیری از یبوست موثر است.وی ادامه داد: بهتر است از ملین کنندههای کم خطر مانند تمرهندی، گل قند، شیرخشت، ترنجبین همراه با گلاب استفاده و از حبوباتی مثل نخود، لوبیا و کنجد در دوران بارداری خودداری شود. همچنین بهتر است فرد نان تهیه شده از گندم مرغوب و غذاهایی مانند سوپ و گوشت بره را جایگزین کند.این متخصص طب سنتی مصرف کشمش، به شیرین، گلابی، سیب و انار ملس را در دوران بادراری مفید دانست و اظهار کرد: راه رفتن در حد اعتدال و سبک در دوران بارداری توصیه میشود. همچنین زنان باردار از بوی تند باید پرهیز کنند.وی با توصیه بر رعایت تعادل روحی در دوران بارداری گفت: از بلند صحبت کردن، ناراحتی، عصبانیت و استرس در دوران بارداری به ویژه در ماههای اول باید خودداری شود.دكتر قدس اظهارداشت: زنان باردار در ماههای اول بارداری از بلند کردن شیء سنگین پرهیز کنند و مراقب ضربههای فیزیکی خصوصاً به شکم باشند و از سردندههای نزدیک شکم به پایین خود را با پارچهای نرم پشمی بپوشانند و از شروع ماه نهم بارداری برای تسهیل زایمان روزی 6 گرم روغن بادام شیرین و شیرگاو مصرف کنند. همچنین مالیدن روغن بابونه برای تسهیل زایمان کمک کننده است.وی با اشاره به ممنوعیت استحمام طولانی در زنان باردار گفت: استحمام طولانی منجر به سستی تمام اندامهای بدن میشود.