مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است


پایگاه خبری لقمه: فوق تخصص روماتولوژی کودکان، از خطر مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا سخن گفت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، خسرو رحمانی فوق تخصص روماتولوژی کودکان با اشاره به شیوع گسترده آنفلوانزا در میان اقشار جامعه به ویژه کودکان، گفت: مصرف آسپرین برای کاهش تب در زمان ابتلاء به آنفلوانزا خطر سندروم ری را افزایش می‌دهد و باعث آسیب شدید کبدی و به دنبال آن مغزی خواهد شد، به همین سبب این دارو در کودکانی که دچار بیماری تنفسی هستند، ترجیحاً نباید استفاده شود.

 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شیوع گسترده آنفلوانزا در میان اقشار جامعه به خصوص کودکان و علل اصلی آن گفت: ۲ سال دوری کودکان از مدرسه در زمان اپیدمی کرونا و تحصیل به صورت مجازی باعث شد تا آنها با یکدیگر مواجهه نداشته و از ویروس‌های بیماری زا در امان باشند و طبیعتاً ایمنی کافی برای مقابله با این ویروس‌ها ندارند، و به همین علت احتمال ابتلاء به بیماری‌های ویروسی و تنفسی فوقانی از جمله آنفلوانزا در آنها افزایش پیدا کرده است.
 
وی ادامه داد: آنفلوانزا دارای عوارض کوتاه مدت بوده و عوارض بلند مدت آن بسیار نادر است، البته آنفلوانزا دارای یک دوره ۷ تا ۱۰ روزه است که تب، درد عضلات و علائم تنفسی مثل آبریزش بینی و سرفه ایجاد می‌کند، که در صورت عدم درمان، استراحت و مصرف مایعات کافی امکان اضافه شدن عفونت‌های دیگر به این بیماری هست، که منجر به عوارضی مثل سینوزیت، ذات الریه و…، در کودک خواهد شد.
 
رحمانی با اشاره به منع استفاده آسپرین برای تب ناشی از آنفلوانزا در کودکان، بیان داشت: مصرف آسپرین برای کاهش تب در زمان ابتلاء به آنفلوانزا خطر سندروم ری را افزایش می‌دهد و باعث آسیب شدید کبدی و به دنبال آن مغزی خواهد شد، به همین سبب این دارو در کودکانی که دچار بیماری تنفسی هستند ترجیحاً نباید استفاده شود.
 
وی، تزریق واکسن آنفلوانزا را بسیار مؤثر دانست و اضافه کرد: در کودکانی که به آنفلوانزا مبتلا نشدند بهتر است در صورت دسترسی، واکسن آنفلوانزا تزریق شود و کودکانی که مبتلا شدند بعد از بهبودی حتماً واکسن را تزریق کنند، به این جهت که واکسن آنفلوانزا از ۴ نوع ویروس شایع آنفلوانزا جلوگیری می‌کند در حالی که شخص مبتلا به آنفلوانزا فقط در مقابل یک نوع ویروس آن ایمن خواهد شد و این نیاز به تزریق واکسن بعد از بهبودی را اهمیت می‌دهد.
 
دبیر اجرایی هجدهمین کنگره بین المللی اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان، به برگزاری این رویداد در مرکز همایش‌های بیمارستان کودکان مفید اشاره کرد و اظهار داشت: این رویداد هر ساله توسط گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با هدف آشنایی هرچه بیشتر پزشکان مرتبط با رشته کودکان با اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع در کودکان، برگزار می‌شود.
 
وی گفت: با توجه به نامگذاری امسال به سال حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، در کنار پانل های مختلف تخصصی و فوق تخصصی کودکان، پانلی با موضوعات محصولات دانش بنیان در کنگره امسال قرار داده شده و به همین جهت نام کنگره امسال اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع کودکان با رویکرد به محصولات دانش بنیان در امور طب کودکان انتخاب شده است.
 
هجدهمین کنگره بین المللی اورژانس‌ها و بیماری‌های شایع طب کودکان در روزهای ۳۰ آبان الی ۴ آذر ۱۴۰۱ در مرکز همایش‌های بیمارستان مفید تهران برگزار می‌شود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15004 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۶ آبان بازدید: 1235 ساعت: 12:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تشخیص آنفلوانزا و سرماخوردگی سخت است ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
2 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
3 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4 تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
5 اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
6 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
7 شانزدهمین نمایشگاه بین المللی دام و طیور /هشدار شیوع انفلوانزای حاد پرندگان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 با مصرف 8 چای گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
9 افزایش 20 دردصدی صادرات لبنیات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
10 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.
13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.