تشخیص آنفلوانزا و سرماخوردگی سخت است


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های عفونی، با اشاره به اینکه تشخیص بین آنفلوانزا و سرماخوردگی می‌تواند دشوار باشد، گفت: سرماخوردگی تقریبا همیشه بدون ایجاد هیچ گونه مشکل جدی برطرف می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، افشین منیری متخصص بیماری‌های عفونی گفت: سرماخوردگی تقریباً همیشه بدون ایجاد هیچ گونه مشکل جدی برطرف می‌شود، درحالی‌که آنفلوانزا می‌تواند عارضه‌های جدی‌تری مثل عفونت ریه ایجاد کند. تشخیص آنفلوانزا در اوایل بیماری می‌تواند به شما کمک کند تا به طور متناسبی آن را درمان کنید و احتمالاً از عارضه‌های ثانویه آن جلوگیری کنید.

 
منیری افزود: اگر فرزند شما به علت یک بیماری زمینه‌ای، ریسک بالایی برای ابتلاء به عارضه‌های ثانویه دارد، تشخیص سریع آنفلوانزا ممکن است فرصتی برای درمان بهتر را فراهم می‌کند.
 
وی با تاکید بر اینکه استفاده خودسرانه از آنتی‌بیوتیک برای درمان سرماخوردگی یا آنفلوانزا اقدامی کاملاً بی‌ربط خواهد بود، توضیح داد: آنتی‌بیوتیک‌ها باکتری‌ها را می‌کشند و سرماخوردگی و آنفلوانزا توسط ویروس‌ها ایجاد می‌شوند و ویروس‌ها دسته‌ای از میکروب‌ها هستند که هیچ مشابهتی به باکتری‌ها ندارند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه والدین نگران به پزشکان فشار می‌آورند که برای کمک به بهتر شدن حال فرزندشان آنتی‌بیوتیک تجویز کنند، خاطرنشان کرد: واقعیت این است هیچ آنتی‌بیوتیکی از آموکسیی‌سیلین‌ها گرفته تا آزیترومایسین به بهبود سرماخوردگی یا آنفلوانزا کمکی نخواهد کرد، نکته اینجاست که اثربخش نبودن تنها دلیل عدم استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های غیرضروری نیست چرا که داروها می‌توانند عوارض جانبی ناخوشایندی مانند اسهال و دل‌پیچه هم داشته باشند و باکتری‌های عامل بیماری، به تدریج می‌توانند نسبت به داروها مقاوم شوند و این درمان عفونت‌های باکتریایی واقعی را دشوارتر می‌کند.
 
منیری ادامه داد: از سوی دیگر، اگر کودک شما به علت سرماخوردگی یا آنفلوانزا دچار عارضه ثانویه‌ای شود که شامل عفونت ریوی و باکتری‌ها باشد. آن وقت ممکن است آنتی‌بیوتیک مفید واقع شود، برای مثال، اگر او دچار عفونت گوش، برونشیت یا سینه‌پهلو شود آنتی‌بیوتیک (با نظر پزشک) می‌تواند اثربخش باشد.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15368 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر بازدید: 459 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
2 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
3 مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۶ آبان
4 تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
5 اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
6 جولان آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، صنعت مرغداری از پا انداخت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
7 شانزدهمین نمایشگاه بین المللی دام و طیور /هشدار شیوع انفلوانزای حاد پرندگان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 با مصرف 8 چای گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
9 افزایش 20 دردصدی صادرات لبنیات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
10 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

  اگر گوشت نخوریم کم‌خون می شویم؟ افرادی می‌توانند از دریافت کامل تمام ریزمغذی‌های گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا! یک پرس سالاد کاهو، چند برش هویج با یک بشقاب دستمال کاغذی! این وعده غذایی مدل هایی است که سال‌هاست عکس شان روی جلد مجله مد و زیبایی ووگ منتشر می شود.
بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.