اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی


پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا در کشور به ۱۹ نفر رسید و این در حالی است که اپیدمی آنفولانزا در کشور تا سه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ویروس آنفلوآنزای فصلی در سال 1398 سه هفته زودتر از سال گذشته فعال شد که مردم را غافلگیر کرد. این ویروس گروه های پرخطر یعنی افرادی که بیماری زمینه ای داشتند مورد هدف قرار داده و جان آنها را گرفته است؛ افرادی که دچار نقص ایمنی بوده یا دارویی مصرف می‌کردند که ایمنی بدن را کم می‌کرده یا سرطان داشته‌اند یا بیماری مزمن ریوی، بیماری مزمن کلیوی، بیماری مزمن قلبی یا دیابت با عارضه داشته‌اند یا افراد بالای ۶۵ سال یا مادر باردار بوده‌اند، جزء آمار فوتی ها بودند.

علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت و درمان با اشاره به شیوع ویروس آنفلوانزا در کشور، گفت: هموطنان برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا، بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنند. از دوم تا هشتم آذر تعداد ۱۹ نفر به علت آنفلوآنزا در کشور فوت کرده‌اند و همه فوت شدگان مبتلا به بیماری های زمینه ای بوده اند. همچنین ۲۳۷ نفر نیز در همین هفته به این علت بستری شده‌اند.

 
وی تاکید کرد: داروی آنفلوانزا در بیمارستان های کشور موجود است و نگرانی از بابت تامین دارو وجود ندارد.
 

این ویروس خطرناک، هم بدن را ضعیف می‌کند و هم جان می‌گیرد و تنها راه مقابله با آن، تزریق واکسن و رعایت بهداشت است. حتما از مصرف خودسرانه دارو پرهیز کنید.

 

به گزارش لقمه، از آنجایی که اپیدمی آنفرولانزا تا سه هفته آینده در کشور ادامه دارد، سعی کنید رعایت بهداشت فردی و عمومی را جدی بگیرید و با مشاهده علایمی چون تب، سردرد، ضعف و درد عمومی بدن، خستگی شدید و ناراحتی قفسه سینه و اسهال، به طوری که بیمار برای چند روز توان خارج شدن از منزل را ندارد، به مراکز درمانی و بیمارستانی مراجعه کنید.

 

کودکان زیر ۵ سال، افراد بالای ۶۰ سال، مادران باردار، بیماران مزمن قلبی یا ریوی و کلیوی، بیماران دیابتی و دیالیزی و بیماران مبتلا به سرطان از جمله گروه هایی هستند که باید بسیار مراقب باشند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14063 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 140 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران از آنفولانزای پرندگان پاک شد ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
2 سمنان و خراسان رضوی دو استان بدون آنفولانزای مرغی/ 60 تن تخم مرغ وارد شد ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
3 قیمت تخم مرغ افزایش یافت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
4 آیا واقعاً آنفولانزای مردانه وجود دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
5 افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهاده‌ها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
6 پیشگیری از آنفولانزا با نوشیدن چای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
7 صادرات مرغ و تخم مرغ همچنان بی رمق است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 کاهش 100 تومانی نرخ تخم مرغ در روزهای آتی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
9 آخرین وضعیت صادرات خوراک آبزیان به روسیه ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 پوسته تخم مرغ ناقل آنفولانزای پرندگان است ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  مصرف بستنی برای کودکان زیر 3 سال ممنوع کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پز...

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.