اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی


پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا در کشور به ۱۹ نفر رسید و این در حالی است که اپیدمی آنفولانزا در کشور تا سه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ویروس آنفلوآنزای فصلی در سال 1398 سه هفته زودتر از سال گذشته فعال شد که مردم را غافلگیر کرد. این ویروس گروه های پرخطر یعنی افرادی که بیماری زمینه ای داشتند مورد هدف قرار داده و جان آنها را گرفته است؛ افرادی که دچار نقص ایمنی بوده یا دارویی مصرف می‌کردند که ایمنی بدن را کم می‌کرده یا سرطان داشته‌اند یا بیماری مزمن ریوی، بیماری مزمن کلیوی، بیماری مزمن قلبی یا دیابت با عارضه داشته‌اند یا افراد بالای ۶۵ سال یا مادر باردار بوده‌اند، جزء آمار فوتی ها بودند.

علیرضا رئیسی معاون وزیر بهداشت و درمان با اشاره به شیوع ویروس آنفلوانزا در کشور، گفت: هموطنان برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا، بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنند. از دوم تا هشتم آذر تعداد ۱۹ نفر به علت آنفلوآنزا در کشور فوت کرده‌اند و همه فوت شدگان مبتلا به بیماری های زمینه ای بوده اند. همچنین ۲۳۷ نفر نیز در همین هفته به این علت بستری شده‌اند.

 
وی تاکید کرد: داروی آنفلوانزا در بیمارستان های کشور موجود است و نگرانی از بابت تامین دارو وجود ندارد.
 

این ویروس خطرناک، هم بدن را ضعیف می‌کند و هم جان می‌گیرد و تنها راه مقابله با آن، تزریق واکسن و رعایت بهداشت است. حتما از مصرف خودسرانه دارو پرهیز کنید.

 

به گزارش لقمه، از آنجایی که اپیدمی آنفرولانزا تا سه هفته آینده در کشور ادامه دارد، سعی کنید رعایت بهداشت فردی و عمومی را جدی بگیرید و با مشاهده علایمی چون تب، سردرد، ضعف و درد عمومی بدن، خستگی شدید و ناراحتی قفسه سینه و اسهال، به طوری که بیمار برای چند روز توان خارج شدن از منزل را ندارد، به مراکز درمانی و بیمارستانی مراجعه کنید.

 

کودکان زیر ۵ سال، افراد بالای ۶۰ سال، مادران باردار، بیماران مزمن قلبی یا ریوی و کلیوی، بیماران دیابتی و دیالیزی و بیماران مبتلا به سرطان از جمله گروه هایی هستند که باید بسیار مراقب باشند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14063 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 2688 ساعت: 1:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
2 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان
3 تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
4 توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 ایران از آنفولانزای پرندگان پاک شد ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
6 سمنان و خراسان رضوی دو استان بدون آنفولانزای مرغی/ 60 تن تخم مرغ وارد شد ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
7 قیمت تخم مرغ افزایش یافت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8 آیا واقعاً آنفولانزای مردانه وجود دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهاده‌ها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
10 پیشگیری از آنفولانزا با نوشیدن چای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: آخرین تعیین نرخ خرید تضمینی برنج به عنوان دومین محصول پرمصرف کشور مربوط به سال ۱۴۰۰ است که رسانه‌ای و اعلام نشد.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .