ورود خدمات طب سنتی وارد شبکه بهداشت کشور


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: ارائه خدمات کم هزینه طب سنتی مورد تأیید وزارت بهداشت، از طریق شبکه بهداشت کشور در دستور کار قرار دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مصطفی رضایی رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در نشست طرح ادغام آموزه‌های طب ایرانی در نظام سلامت کشور، افزود: در برنامه‌های پنجم و ششم توسعه کشور پیش بینی شده بود که تا سال ۹۹ باید ۷۵ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی خدمات طب سنتی را در قالب شبکه بهداشت ارائه کنند ولی متأسفانه این کار انجام نشده و از برنامه عقب هستیم.

 
وی ادامه داد: در برنامه‌های پنجم و ششم توسعه کشور همچنین پیش بینی شده بود که تعداد مراکز طب سنتی و گیاهی از ۲۰ به ۵۰۰ مرکز، خدمات بخش خصوصی در این زمینه از صفر به ۲۵ درصد، تعداد بیمارستان‌های مخصوص این طب به ۹۰ بیمارستان و تعداد کلینیک‌های خدمات طب سنتی نیز از ۲۰ به ۱۵۰ کلینیک افزایش یابند که امیدواریم با اجرای طرح ادغام آموزه‌های طب ایرانی در نظام سلامت به سمت تحقق این اهداف حرکت کنیم.
 
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بند ۱۲ سیاست‌های ابلاغی رهبری در حوزه سلامت بر نهادینه سازی طب سنتی و شیوه زندگی سالم تاکید دارد، بیان داشت: در نسخه ۰۳ برنامه پزشک خانواده نیز بر به کارگیری خدمات طب سنتی در تمام سطوح نظام ارجاع و پزشک خانواده تاکید شده است.
 
رضایی با بیان اینکه نیاز محسوس امروز مردم گرایش به گیاهان دارویی و طب سنتی است، اظهار کرد: در راهبرد چهارم سند تحول مردمی دولت سیزدهم به روز رسانی و احیای شبکه بهداشت کشور متناسب با نیازهای روز مورد تاکید قرار گرفته است.
 
وی خاطرنشان کرد: ارائه خدمات کم هزینه و تأیید شده طب سنتی در شبکه بهداشت کشور از اهم اقدامات وزارت بهداشت خواهد بود به نحوی که در سند تقویت شبکه بهداشت که ۲۱ راهبرد دارد، بهره گیری عالمانه از دانش طب سنتی، ایرانی و مکمل مورد توجه قرار گرفته است.
 
رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت اجرای طرح پایلوت ادغام برنامه‌های طب سنتی در حوزه سلامت در ۱۴ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی کشور در فاز اول را مورد اشاره قرار داد و گفت: طب ایرانی در زمینه الگوسازی زندگی سالم قادر است خلاءها را پر کند. طب ایرانی همچنین این ظرفیت را دارد که عوامل خطر و بار بیماری‌های غیرواگیر را که بالاترین بار بیماری‌ها در کشور است، تا حدود زیادی کنترل کند.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15017 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر بازدید: 821 ساعت: 8:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
2 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
4 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
6 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
7 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
8 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
11 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای چاق‌كننده را بشناسید! پزشك برای‌تان داروهای خاصی تجویز كرده و چند ماهی ا...

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

  کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.
گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج پایگاه خبری لقمه: مصرف سرانه هر فرد ۳۷ تا ۴۰ کیلوگرم برنج است که باتوجه به آمار جمعیت سالانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج نیاز بوده که باید یک میلیون تن برنج وارد شود.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.