خواص عسل آفریقایی "اقاقیا"


لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسیدهای آمینه ضروری است که هرکدام به تنهایی به عنوان مواد موثر در سلامت مطرح هستند.

عسل اقاقیای آفریقای شهد گیاهان استوایی موجود در جنگلهای تانزانیا می باشد که توسط زمبوران عسل آن منطقه به صورت کاملا وحشی و بدون دخالت انسان جمع آوری می شود. این عسل در کندوهایی در ارتفاعات و بالای درختان جمع آوری می گردد و از دسترس هر دخالتی در تولید آن توسط افراد زنبوردار به دور است.



ضد سرطان

رنگ آن تیره و دارای طمع و بوی خاصی است. رنگ تیره این عسل ناشی از وجود انواع مختلف مواد معدنی مفید در آن است از جمله این مواد معدنی مفید ( مینرال ها ) می توان به آهن ، روی ، فسفر و سلنیوم اشاره کرد.

هر کدام از این مینرال ها نقش بسزایی در سلامتی انسان را بر عهده دارند و از آنجایی که در جامعه ایرانی کمبود این عناصر زیاد می باشد وجود این عسل در سبد غذایی باعث جبران این کمبود ها خواهد شد . از طرفی سلینوم موجود در این عسل به عنوان یک ماده آنتی اکسیدان قوی مطرح می باشد و می تواند از بروز بسیاری از بیماری ها از جمله انواع سرطان ها جلوگیری کند و در شرایط حال جامعه که بدن در معرض بسیاری از اکسیدان های خارجی است می تواند به عنوان یک غذا و یا داروی پیشگیری کننده از سرطان مطرح شود.

این عسل همچنین حاوی انواع مختلف ویتامینها و اسید های آمینه ضروری نیز می باشد که هرکدام به تنهایی به عنوان مواد موثر در سلامت مطرح هستند.


با خوردن دو قاشق عسل اقاقیای آفریقا می تواند به موارد زیر دست یافت:

1- پیشگیری و بهبود از انواع سرطانهای موجود در جامعه
2- پیشگیری و بهبود پوکی استخوان
3- پیشگیری و بهبود انواع بیماریهای ناشی از کمبود روی
4- پیشگیری و بهبود بیمارهای اعصاب و آلزایمر
5- پیشگیری و بهبود بیماریهای کمبود خون از جمله کمبود هموگلوبین و ...
6- تقویت نیروی جسمی و جنسی
7- افزایش نیرو و توان در فعالیت های شدید بدنی و ورزش های سنگین


خواص عسل آفریقا

عسل آفریقایی علاوه بر خواص عمومی عسل دارای ویژگیهای منحصر بفرد زیر است:

دارای ویژگی ارگانیک بوده به این معنی که در تولید آن از هیچ گونه داروی و ماده سنتزی استفاده نشده است و به صورت کاملا طبیعی و وحشی در داخل کندوهای سنتی ( Log Hives) تولید شده است.

نشاط آور ( دارای ویتامین B1 و B2 )

خون ساز ( دارای آهن مناسب )

ضد سرطان و ضد استرس ( سلنیوم بسیار بالا و خاصیت آنتی اکسیدانی قوی)

مفید جهت مصرف بیماران دیابتی و متابولیسمی ( نسبت فروکتوز بالا ، ساکاروز پایین و روی (Zn) بالا )

پیشگیری از پوکی استخوان ( کلسیم و ویتامین D مناسب )

مناسب جهت مصرف ورزشکاران ( دارای ویتامین B6 بالا )



توضیحات:

1- سلنیوم یکی از موثرترین آنتی کسیدانها شناخته شده جهت کاهش رادیکالهای آزاد بدن است. تامین این ماده در جیره غذایی جهت پیشگیری سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، آلزایمر، پارکینسون، پروستات، ام اس بسیار اهمیت دارد که میزان سلنیوم موجود در عسل اقاقیا 16 برابر عسل های دیگر است.

2- فقر غذایی آهن و روی با خوردن روزانه یک قاشق عسل آفریقا جبران می گردد و این میزان روی در عسل اقاقیا 4 برابر عسل های دیگر است.

3- عسل آفریقا جهت جبران کم خونی و افزایش هموگلوبین بسیار مناسب است.

4- با داشتن ویتامین آ و گروه ویتامین های ب در رشد کودکان بسیار موثر است.

5- به علت داشتن ویتامین ب 6 به مقدار زیاد جهت تامین سوخت و ساز ورزشکاران و افزایش توان و مقاومت آنها در ورزشهای سنگین بسیار موثر است.

6- به علت داشتن ویتامین آ در تقویت سیستم بینایی بسیار موثر است.

7- باعث کاهش کلسترول خون می شود.




کد: 1503 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۴ شهريور بازدید: 5643 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان پایگاه خبری لقمه: تحقیقات نشان می دهد که فیبر بسیا...

  باورهای تغذیه‌ای/ آیا هسته‌ی سیب حاوی سیانور است؟ در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت