معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد


پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه و مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ادعای رییس کمیسیون کشاورزی مجلس مبنی بر معدوم سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه در پاییز را تکذیب کردند و گفتند: هیچ جوجه یکروزه‌ای از سال گذشته تاکنون معدوم نشده و چنین گزارشی نداشتیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، صدا و سیما با پخش گزارشی در یکی از برنامه‌های خود ادعایی را مبنی بر معدوم سازی ۱۵ میلیون قطعه جوجه یک روز مطرح کرد.

 
در این گزارش، محمدجواد عسکری رییس کمیسیون کشاورزی مجلس مدعی شده که ۱۵ میلیون قطعه جوجه یکروزه در روزهای ۲۲ و ۲۳ آذرماه سال ۱۴۰۱ معدوم شده است. خبرگزاری صدا و سیما حین سخنان این نماینده مجلس، اقدام به نمایش تصاویر و کلیپ‌های آرشیوی و مربوط به سال‌های گذشته می‌کند.
 
در این گزارش آمده است معدوم سازی ۱۵ میلیون قطعه جوجه یکروزه به دلیل افت قیمت مرغ در بازار بوده است.
 
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس در این برنامه تلویزیونی گفته که وزارت جهاد کشاورزی باید پاسخگو باشد که چرا این میزان جوجه یکروزه معدوم شده، زیرا باید روند تولید به‌گونه‌ای باشد که بازار و آینده تولید با مشکل روبرو نشود.
 
در یک سال گذشته هیچ جوجه یکروزه‌ای معدوم نشده است
 
محمدرضا صدیق پور دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه در گفت‌وگو با ایرنا، معدوم سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه در فصل پاییز را تکذیب کرد و گفت: هیچ جوجه یکروزه‌ای از سال گذشته تاکنون معدوم نشده است و این موضوع به مدیریت انجمن صنفی برمی‌گردد.
 
وی افزود: تصاویری که از سوی صدا و سیما منتشر شده مربوط به معدوم سازی جوجه‌های یکروزه در سال ۱۳۹۹ است.
 
گزارشی در مورد معدوم سازی جوجه یکروزه نداشتیم
 
«حبیب اسدالله نژاد» مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با رد ادعای رییس کمیسیون کشاورزی گفت: گزارشی در خصوص معدوم سازی ۱۵ میلیون قطعه جوجه یکروزه در آذرماه امسال هنوز به دست این اتحادیه نرسیده و چنین گزارشی نداشتیم.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15084 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي بازدید: 1018 ساعت: 12:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
5 اختلال جدی در توزیع نهاده های دامی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
6 وقتی صاحب برند قاتل می شود! ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ اسفند
7 نابسامانی‌ها در بازار جوجه/ اراده برای برخورد با واحدهای متخلف و دلال بازی نیست ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۷ دي
8 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
9 درخواستی از وزیر جهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
10 دلایل افزایش قیمت جوجه یک روزه/ تصمیم ستاد تنظیم بازار برای جوجه ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
تغذیه کودک در سال اول تولد برای همه پدران و مادران ، سلامتی کودکانشان یکی از مهمترین دغدغه ها میباشد. از اساسی ترین عوامل تامین کننده سلامتی داشتن رژیم غذایی درست است.
غذاهای محبوب در آسیا را بشناسید در اینجا 10 نوع از محبوب ترین غذاهای آسیایی که بسیار خوشمزه هستند و طرفداران زیادی دارند را برایتان معرفی کرده ایم.